Chciałem przedstawić sposób na wysyłanie sms-ów do sieci ERA, Hayah gdzie musimy się zalogować aby wysłać wiadomość tekstową do danej osoby. Ja po dłuugim czasie szukania bez celowego szukania wpadłem przypadkowo na program VoipBuster Jak juz zainstalujemy ten program i założymy konto na serwerze, uruchamiamy ta aplikacje i wybieramy opcje SMS wpisujemy tam swój numer telefonu komórkowego po czym przyjdzie do nas sms z kodem potwierdzającym posiadanie numeru. wpisujemy go w okienko i zatwierdzamy. Aby wysłać sms do ERY wpisuejmy ( +48 xxx xxx xxx) gdzie x to numer telefonu odbiorcy.
Pękają mury z każdym uderzeniem basu, To absolwenci Wyższej Szkoły Robienia Hałasu. Daj to na full synu!
opcje SMS wpisujemy tam swój numer telefonu komórkowego po czym przyjdzie do nas sms z kodem potwierdzającym posiadanie numeru. wpisujemy go w okienko i zatwierdzamy
A niby co to jest jak nie logowanie
AMD Athlon II X2 255 3,1 GHz, GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H, Radeon HD 4850 1GB DDR5, Kingston DDR3 4GB 1333Mhz, Seagate 500GB ST3500418AS SATA II 16MB