Ustrzyki Dolne - Lądek Zdrój
przez: Sanok, Krosno, Jasło, Pilzno, Tarnów, Bochnia, Kraków (w Szarowie wjazd na A4), zjazd z A4 za Opolem, Lądek Zdrój
ew. zamiast przez Krosno i Jasło, mogę jechać przez Rzeszów.
wyjazd: 04h00, 09.07.2010 z Ustrzyk Dolnych
powrót: 12h00, 12.09.2010 z Lądka Zdroju (program rozszerzony)
wehikuł: Toyota Yaris 1.0 (68 kucyków), bez klimatyzacji,
spalanie: 5,5l/100km (na autostradach może wyjść 6l/100km), beznzyna
moje doświadczenie: prawo jazdy od 7 lat, ponad 50.000 km (w tym liczne wyjazdy zagraniczne i trasy ponad 1200 km "na raz"), zero wypadków/kolizji, z obcymi jeżdżę bezpiecznie no i jak widać wyżej, szaleć też nie ma czym
ilość osób: z racji komfortu mogę wziąć jedną osobę, w szczególnych przypadkach dwie
palenie/picie: palić można, jeśli poczęstujesz kierowcę, a procenty nie
Koszty dzielimy tak, że pasażer płaci 10zł/100km (obliczenia utajniono, każdy może sam zobaczyć czy mu to odpowiada)
Generalnie "kto pierwszy ten lepszy", a jeśli ktoś wie co łączy "Bleak" i "Najczarniejsze Oczy", to ma dodatkowy punkt
Muzyka w samochodzie: Wishobone Ash, Opeth, Pocupine Tree, Black Sabbath, Pure Reason Revolution, Metallica, Kyuss, Queens of the Stone Age, Pink Floyd, King Crimson i inni (ale w obrębie tych gatunków)
O mnie:Piotrek, 25 lat, inżynier budownictwa, aktualnie czytam "Świat Dysku" gram w Cywilizację 4 i Starkrafta 2, używam Opery, Foobara, WTW, VLC, mpc-hc i mam w domu same legalne Windowsy. Nie lubię Apple, ale kocham iPoda.
Jeśli, ktoś jest jeszcze zainteresowany albo ma pytania:
- padu-padu: 924132
- żaba: Lizard@dobreprogramy.im
- tel. sqrt(42632062650385.836*666666/77)

steemm napisał(a):Hmmm jakby co to chyba będziecie musieli na mnie czekać z tym autobusem bo to jedyne konkretne połączenie jakie mam do wrocka...
Areh napisał(a):Znalazłem tylko jedno sensowne połączenie z Trójmiasta. (sensowne = bez przesiadek)
Wyjazd z Gdańska Gł. - 22:37 w czwartek, dojazd do Wrocławia 5:50. Tym sposobem zostają 3h na integrację w stolicy Dolnego Śląska.
Madafaker napisał(a):Lizard Ja bym się pisał na wyjazd z Tobą w jedną stronę tzn. 9 lipca...miejsce jeszcze aktualne
Zidentyfikowani użytkownicy: Bar Naba, cayman3_11, Chillout, Google [Bot], Google Adsense [Bot], gufi4, Karwowski, kosiu22, krzysek55, Monczkin, MSN [Bot], MSNbot Media, newspointmonitor, Rayderz, ryba1986, timex1440, vaikai, witkacz, Yahoo [Bot]