Ja np. używam Menu Start -> Uruchom... -> %userprofile%\Pulpit\Combofix.exe /u Tak wygląda polecenie w przypadku, gdy Combofix siedzi na Pulpicie. Jeśli jest np. w katalogu głównym C:\ to wpisuje się C:\Combofix.exe /u
Można jeszcze użyć narzędzia OTMoveIT3, a konkretniej jego opcji CleanUp, która czyści system po tego typu narzędziach.
Najbardziej klasyczny sposób usuwania:
Usuń folder C:\Qoobox oraz instalkę Combofix z dysku.
Wyłącz i włącz Przywracanie Systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja.
slawektor napisał(a):#-o przecież wystarczyło by wpisać w necie i zaraz by się pokazało że .. Start>>>uruchom i w okienku wpisać ComboFix /u i nacisnąć Enter.Zobacz Tutaj
Dzięki bardzo, ale już tak robiłam,jednak nieskutecznie.
-- Dodane 27.05.2009 (Śr) 0:29 --
deFco247 napisał(a):Jest kilka sposobów na jego odinstalowanie:
Ja np. używam Menu Start -> Uruchom... -> %userprofile%\Pulpit\Combofix.exe /u Tak wygląda polecenie w przypadku, gdy Combofix siedzi na Pulpicie. Jeśli jest np. w katalogu głównym C:\ to wpisuje się C:\Combofix.exe /u
Można jeszcze użyć narzędzia OTMoveIT3, a konkretniej jego opcji CleanUp, która czyści system po tego typu narzędziach.
deFco247 napisał(a):Jest kilka sposobów na jego odinstalowanie:
Jak robię taką ścieżkę, to wyskakuje mi to okineko Windows Zapory (Czy chcesz na pewno uruchomić), jak je kliknę to on się instaluje na nowo... Jak to cholerstwo wyrzucić z komputera? Autorom CB nic by się nie stało jakby normalny przycisk "odinstaluj" dodali...
Jestem początkującym technikiem informatykiem, ale postaram się pomóc na miarę swej wiedzy.