Proszę się rozsiąść wygodnie w fotelach, zrobić łyczek napoju który zapewnie znajduje się gdzieś tam pod rączką i zacząć uważnie czytać
No więc ... mój problem polega na tym że:
Chciałbym sformatować windowsa 7 ! Po co ? no cóż zaczyna mnie denerwować ten system itp itd bla bla bla ... więc dlatego chce zainstalować XP z SP3.
Wiec w tym celu wkładam płytkę z XP no i tu się pojawia wielkie HALO ! No więc mianowicie nie mogę sobie od tak zainstalować tego XP-ka, dlaczego ? Ponieważ aktualnie posiadam nowszą wersję windowsa ... Więc wkładam do napędu płytkę z W7 i ... nie zgadniecie ! POJAWIA SIĘ JEDNA MOŻLIWOŚĆ ... "INSTAL WINDOWS SEVEN" (przez ten napis będę mieć kiedyś koszmary...) tak więc klikam na jedyną możliwość, czekam parę minut, i muszę wam zdradzić tajemnicę że to czekanie jest nudne ... ale się w końcu doczekałem spytał mnie czy chce żeby poszukał aktualizacji w internecie czy też wole "bez" tak więc poprostu darowałem sobie to i stwierdziłem że mój dobry wujek google coś na ten temat będzie wiedział... jednak nie wiedział albo przynajmniej ja się nie doszukałem,
więc postanowiłem spytać go jak sformatować partycje w BIOSIE, no jakby niebyło to się dowiedziałem ... ale dowiedziałem się też że po takim formacie będę musiał zainwestować w nowy dysk !
Więc drodzy koledzy i drogie koleżanki (i ukryci hakerzy) proszę was o poradę ... a najlepiej o rozwiązanie problemu za mnie
Dziękuje z góry i z dołu za każdego posta
Biedny, schorowany i wciąż trzeźwy
Jaś