hedonista napisał(a):temat rzeka.... namęczyłem się swego czasu z uTorrentem żey poustawiać wszystko i nic mam neta z kablówki publiczne IP i transfer około 20kb/2 przy necie 1 MB porażka. rzadko używam sieci torrent ostatnio rapidshare i chomiczek full transfer
hedonista napisał(a):temat rzeka.... namęczyłem się swego czasu z uTorrentem żey poustawiać wszystko i nic mam neta z kablówki publiczne IP i transfer około 20kb/2 przy necie 1 MB porażka. rzadko używam sieci torrent ostatnio rapidshare i chomiczek full transfer
hedonista napisał(a):zapraszam więc do mnie prywatnie Panie Chillout względem ustawień uTorrenta skoro to takie proste proszę mi ustawić. Dodam że na fabrycznym ustawieniu transferu prawie nie mam.... moja wypowiedź była odnośnie moich ustawień więc nie piszę bzdur.........
wszystkie porty Error. moi znajomi mają ten sam problem z netem z kablówki. więc jak proszę nie zarzucać mi kłamstwa. pozdro
2.8. Należy unikać zbaczania z tematu podczas udzielania odpowiedzi w danym temacie.
Zidentyfikowani użytkownicy: Alexa [Bot], anonyforyou, Azgrel, Bing [Bot], CHUDYxp, Dimatheus, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jacekbch, lith, michaello, snejk999, Yahoo [Bot]