Skocz do zawartości

r   e   k   l   a   m   a

Zdjęcie

Kody - Max Payne 1


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 3razyX

3razyX
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 18.10.2008 - 08:08

Witam wszystkich!
Mam problem z kodami do Max Payne 1 wszędzie pisze że aby uruchomić konsolę w grze... trzeba uruchomić grę z parametrem 'developer' a nie wiem za bardzo co mam zrobić... jeżeli ktoś wie to bardzo proszę o dokładny opis co mam zrobić... z góry dziękuję i pozdrawiam ...

#2 Frog

Frog

    Uczestnik HotZlotu

  • Użytkownicy
  • 6847 postów

Napisano 18.10.2008 - 08:10

3razyX, popraw tytuł tematu, używając przycisku Dołączona grafika, tak aby mówił konkretnie o problemie.

2.6. Tytuły wątków należy dobierać w sposób łatwo kojarzący się z danym problemem. Nie należy wstawiać wszelkiego rodzaju ozdobników w tytułach.


Żyjemy w zwariowanych czasach. Lot w Kosmos odbywa się coraz szybciej, jazda do biura coraz wolniej.
Charles Lindbergh

#3 SyntaxError

SyntaxError
  • Użytkownicy
  • 1472 postów

Napisano 18.10.2008 - 08:20

Jak masz skrot na pulpicie to:
ppm -> wlasciwosci
element docelowy i tam to dadajesz np.
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1
Pozdrowienia, SyntaxError.
Reaktywacja :) Również znany jako QWAK.

#4 3razyX

3razyX
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 18.10.2008 - 08:25

Nie za bardzo rozumiem mam ten element docelowy i co... mam tam edytować na 'developer' ? Czy dodać to w nazwie ?

#5 SyntaxError

SyntaxError
  • Użytkownicy
  • 1472 postów

Napisano 18.10.2008 - 08:54

No tak:
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +developer
Aczkolwiek nie jestem pewien czy o to biega.
Pozdrowienia, SyntaxError.
Reaktywacja :) Również znany jako QWAK.

#6 infor

infor
  • Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 09.11.2008 - 12:20

witam mam taki oto problem z grą max payne cześc 1 po uruchomieniu gdy zaczyna wczytywać menu głowne wyskakuje bląd o nastepującej treści: exception in engineInit:X_SharedDB:weapons "empty" and "empty" had the same id. wczesniej nie moglem wczytac mapy po wybraniu poziomu trudności i nie było dźwięku po ponownym zainstalowaniu wystepuje wczesniej opisany komunikat. Jeżeli ktos wie co zrobic bardzo prosze o pomoc dziękuję

#7 GumisPB

GumisPB
  • Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 09.11.2008 - 15:00

Gra oryginalna????
Podpis został wyłączony przez Administratora

#8 infor

infor
  • Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 09.11.2008 - 16:34

Tak ,zainstalowalem patcha 1.05 i to samo, nie wiesz co moze byc tego przyczyną? Syestem vista wymagania gry jak najbardziej spelnia sprzet

#9 infor

infor
  • Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 09.11.2008 - 21:16

witam ponowqnie udało mi sie rozwiązać ten problem po zaznaczeniu w zgodności opcji uruchom jako administartor jednak pozostał problem z dźwiękiem gdyż nie ma go w filmikach lub gdy pojawia sie gazetka odglosy strzalow itp są

#10 gipson

gipson
  • Użytkownicy
  • 48 postów

Napisano 10.11.2008 - 10:55

Wystarczy poszukać chwilę w google.
Powodem może być system operacyjny, dużo graczy ma problemy z dźwiękiem na Viście.
http://maxed.gry-onl... ... wtopic=997
Tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź.
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu.

Prawda.