przez
kowalus1983
» 26.12.2007 (Śr) 2:44
Witam.
Mam problem nastepujacej postaci. Wywalilem z nowozakupionego laptopa TOSHIBA A200-1MY winde Viste i zaisntalowalem XP. Pomeczylem sie z tyym,, ale teraz jest +/- ok...Chodzi o to, ze w menedzerze urzadzen caly czas jet wykrzyknik przy "kontroler sieci" oraz przy 'nieznane urzadzenie". Jak dojsc do tego co to za sprzet i jaki sterownik/oprogramowanie brakuje? Dodam, ze sterowniki do Wireless do tej toshiby zainstalowalem, a sama karat bezprzewodowa jest wykrywana w menadrzerze urzadzen.
Kolejna sprawa - gdy mialem tu jeszcze Viste wowczas z prawej strony TouchPada byl pionowy pasek 'macajac' ktory moglem przewijac np strony www lub okna w windowsie w pionie i to niezaleznie od tego, gdzie akurat znajdowal sie kursor - nie musiel nim najezdzac na pionowa belke. Teraz pod XP to nie dziala a bardzo byloby przydatne...
Pomozcie prosze...
XP SP2 mam oczywiscie.
Sieciowka rozwiazana. Stery z WWW toshuby pod wireless chyba nie sa kompletne, bo sciagnalem ze strony intela, zasintalowalem i wykrylo teraz dobrze sieciowke. ZOstal problem tego 'nieznanego urzadzenia' i touchpada.....Z tym, zze to nieznane urzadzenie nie przeszkadza mi poki co, najbardzij brakuje mi mozliwosci przesowania belki na touchpadzie....W Viscie to dzialalo....
Ostatnio edytowano 26.12.2007 (Śr) 15:11 przez
kowalus1983, łącznie edytowano 1 raz