nie mogę nagrać płyty DVD
Simulate writing only - program przeprowadzi tylko symulację procesu nagrywania płyty.
Simulate writing once - program nagra płytę tylko wtedy, gdy proces symulacji zakończył się sukcesem.
marcin2468 napisał(a):14:25:18: Zapisywanie płyty niezakończone.
marcin2468 napisał(a):14:25:18: Przeciętna szybkość zapisu: 238720 KB/s lub 172x.
marcin2468 napisał(a):nagrywałem filmy w formacie avi.
marcin2468 napisał(a):nie próbowałem nagrywać płyty z pliku .iso przygotowanego wcześniej do nagrania.
marcin2468 napisał(a):podczas nagrywania otworzyłem folder plików tymczasowych ashampoo i nic tam nie było.
marcin2468 napisał(a):najbardziej zastanawiające jest to że podczas nagrywania dvd dioda od aktywności dysku twardego święci się cały czas jakby dysk pracował ale nagrywarka w tym czasie nie pracuje.
marcin2468 napisał(a):narzędzie windowsowskie nie tworzy .iso tylko kopiuje w moim wypadku film do katalogu tymczasowego nagrywarki. po zakończeniu nagrywania plik zostaje usunięty.
marcin2468 napisał(a):najłatwiejszym rozwiązaniem będzie zrobić reinstalacje systemu. jeśli wtedy będą jakieś problemy z nagrywaniem płyt to będzie znaczyło że nagrywarka jest zepsuta.
Powrót do Problemy z oprogramowaniem
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], foreste, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot]