Skocz do zawartości

r   e   k   l   a   m   a

Zdjęcie

Niechciany dodatkowy dysk


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 trueno2

trueno2
  • Użytkownicy
  • 321 postów

Napisano 05.12.2006 - 00:59

Witam po zainstalowaniu oprogramowania do urzadzenia wielofunkcyjnego Lexmkar P4350, utworzyl mi sie dodadkowy dys, dlaczego? Jest on potrzebny, czy mozna sie go pozbyc, jak sie pozbyc?

Dołączona grafika

#2 Dimatheus

Dimatheus

    DYPLOMOWANY MODERATOR (Uczestnik HotZlotu)

  • Moderatorzy
  • 12733 postów

Napisano 05.12.2006 - 01:10

Witaj !!!!!!

utworzyl mi sie dodadkowy dys

To wcale nie jest dodatkowy dysk - podobnie zresztą jak dokumenty udostępnione, które nie są osobnym dyskiem... ;)

dlaczego?

Gdyż niektóre aplikacje dodają taki właśnie skrót do Mój Komputer, by ułatwić dostęp do oprogramowania sterującego. Podobnie jest na przykład w Nero 7.

Jest on potrzebny, czy mozna sie go pozbyc

Dzięki niemu łatwiej wejdziesz do opcji Lexmarka. Jeśli nie jest Ci to jednak potrzebne, można usunąć...

jak sie pozbyc?

Wejdź w pojawiający się aplet i odznacz opcje pojawiania się w Eksploratorze Windows...

Z pozdrowieniami
Dimatheus

Złączono Posta: 05.12.2006 (Wto) 1:11
PS.

Po prostu zrestartuj komputer i wszystko powinno powrucić fdo normy.

Jasne... :P
Life is like a box of chocolates. You'll never know, what you're gonna get. - Forrest Gump
Acer Aspire 6930G | Intel C2D P7350 2x2GHz | Intel PM45 | RAM 4GB DDR2 667MHz | GeForce 9300M GS | 2xWDC 320 GB | SB X-Fi Sur 5.1 Pro | WinXP/Win7

#3 fiesta

fiesta

    DYPLOMOWANY MODERATOR (Uczestnik HotZlotu)

  • Moderatorzy
  • 19704 postów

Napisano 05.12.2006 - 01:46

Oczywiście że jest on niepotrzenbny. Po prostu zrestartuj komputer i wszystko powinno powrucić fdo normy

To nie jest dodatkowy dysk tylko ikona scanera od urządzenia wielofunkcyjnego.

Jest on potrzebny

Tak

czy mozna sie go pozbyc, jak sie pozbyc

Tylko pytanie po co ??
Dzięki tej ikonce masz dostęp dp scanera w urządzeniu wielofunkcyjnym.

Oczywiście że jest on niepotrzenbny.

Ale bredzisz.

Po prostu zrestartuj komputer i wszystko powinno powrucić fdo normy.

Teraz jeszcze bardziej
8)

lozauserbar.jpg


#4 Core 2 Duo

Core 2 Duo
  • Użytkownicy
  • 821 postów

Napisano 05.12.2006 - 07:02

Dzięki tej ikonce masz dostęp dp scanera w urządzeniu wielofunkcyjnym.

ta ikonke masz takze dostępną w menu start. wiec tamtą mozesz usunąć wyłączając użądzenie bo ja tez tak mam ze swoim hp 1310.
Intel Core 2 Duo E6400 @2,13GHz, GeForce Galaxy 7900GS
Asus P5B, Seagate Barracuda 320GB, 2GB RAM Kingston

#5 trueno2

trueno2
  • Użytkownicy
  • 321 postów

Napisano 05.12.2006 - 21:56

hm, no ja chyba troszke źle objanilem na pierwszym poscie, chodzilo mi o ten dysk wymienny w trzeciej rubryce ostatni, a nie o o ten Lexmark, Wy chyba do tego odpisywaliscie?

Wszystko nne tak ja w pierwszym psocie, ze po zainstalowaniu oprogramowania wyszkolyczlo mi cos takiego...

#6 Dimatheus

Dimatheus

    DYPLOMOWANY MODERATOR (Uczestnik HotZlotu)

  • Moderatorzy
  • 12733 postów

Napisano 06.12.2006 - 09:28

Hey !!!!!!

A nie masz podłączonego do kompa jakiegoś PenDriva, mp3'kowca albo dysku na USB ?? Co się pokazuje, jak do niego wejdziesz ??

Dimatheus
Life is like a box of chocolates. You'll never know, what you're gonna get. - Forrest Gump
Acer Aspire 6930G | Intel C2D P7350 2x2GHz | Intel PM45 | RAM 4GB DDR2 667MHz | GeForce 9300M GS | 2xWDC 320 GB | SB X-Fi Sur 5.1 Pro | WinXP/Win7

#7 squeet

squeet

    Uczestnik HotZlotu

  • Użytkownicy
  • 7455 postów

Napisano 06.12.2006 - 09:35

OT kosz.
„ ... kiedy słowa nic nie znaczą, kiedy anioły płaczą... wpół otwarte oczy, między snem a czuwaniem...
pozory... nic już nie jest tym, czym się wydaje... ”
Adam Piechocki