Witam od jakiegoś czasu ktoś wydzwania do mnie z dziwnego nr. telefonu. Nie odbieram bo słyszałem że można narazić się w ten sposób na dodatkowe koszta. Numer zaczyna się +482222 *** *** (*=cyfra) Czy może ktoś z was wie skąd może być to połączenie?
NIEMIECKA TURYSTYKA KONCENTRUJE SIĘ GŁÓWNIE NA OBOZOWANIU
bez Twojej wiedzy nie możesz narazić się na dodatkowe koszty... z tego co wiem to po odebraniu połączenia na Twój koszt klientka Ci się pyta, czy chcesz zapłacić za połączenie (połączenie na koszt odbiorcy).
Możliwości kto dzwoni jest mnóstwo np: z sieci w której masz nr (Era,Orange), banku, ubezpieczenia... Nie dowiesz się póki nie odbierzesz
powiem tak.. kierunkowy na pewno z Warszawy... że stacjonarny, to też można stwierdzić bez żadnych wątpliwości te 2 "dwójki" jednak nasuwają na myśl że to jakaś firma
No właśnie znajomy się naraził, odebrał połączenie z dziwnie długiego numeru nikt się nie odzywał więc się rozłączył a rachunek otrzymał na ok 4tyś. Co prawda nie zapłacił bo napisał odwołanie do sieci i mu anulowali ale trochę nerw przez to stracił. Okazało się że dzwonił do niego ktoś z Indonezji, a przynajmniej tyle ustalił jego operator :/
NIEMIECKA TURYSTYKA KONCENTRUJE SIĘ GŁÓWNIE NA OBOZOWANIU