Czy jest taka możliwość, żeby odzyskać dane z twardego dysku po kilku formatach? Chodzi mi o przywrócenie pojedynczych plików i folderów.
Raczej nie no chyba że jesteś technikiem policyjnym 
Ale czytałem kiedys w jakieś gazecie komputerowej, że zawsze po formacie można przywrócić dany - pisał to jakiś specjalista od przywrócania danych i tam był jakiś program, którym można było odzyskać dane, tylko że to dawno było i już nie pamiętam jak się nazywał
A przeczytałeś ten kawałek?? “(opcja ta nie dziala w systemie plików NTFS)” A pozatym wątpie żeby sie dało odzyskać dane po kilu formatach :o Zwykłym programem
Jeśli nie zostały niczym nadpisane to z możesz skożystać: Recover My Files v3.98
dean999: A czymże jest format (szybki!) jeśli nie usunięciem tablicy alokacji plików? A czy jeżeli w książce nie masz spisu treści to oznacza, że właściwego rozdziału już nie odnajdziesz?
Gorzej jeżeli to był format oraz wgranie na nowo systemu na przykład, bądź jakiekolwiek inne zapisy na dysku. Wtedy może być problem, bo dane mogły zostać nadpisane.
OnTrack EasyRecovery. Albo w ogóle labolatorium Ontracka, ale to jest płatne i to słono, aczkolwiek niedawno odzyskali dane (za pierwszym razem) po 10 formatach 
A jak wyobrażasz sobie formata po którym nie trzeba wgrywać na nowo systemu :o no chyba że ma dwie partycje 
proponuje ACTIVE@ Undelete (w wersji trial tylko pliki do 70 paru KB…musisz pokombinować, nic nie sugeruje)
Ja sprawdzałem wersję pełną i odzyskuje ekstra…znalazł mi plik z przed 2 lat i odzyskał. Dane odzyskuje z datą i pełna nazwą co jest rzadkością…polecam
Ostatnio też miałem przygode z odzyskiwaniem danych i musze powiedziec że można się wrzodów nabawić…hehe