Barteek napisał(a):Mit. Mam wykupiony pakiet 200MB za 9zł w taryfie Play Fresh i niezależnie od tego, czy jestem połączony z nadajnikiem Play, Plus, czy Orange dane są pobierane z wykupionego pakietu.
Kpc21 napisał(a):Ja mam Mix sprzed 3 lat i tam dostępny jest tylko jeden pakiet, działający tylko na infrastrukturze Playa, natomiast na infrastrukturze Plusa i Orange już nie.
Kpc21 napisał(a):Właśnie, piszecie, że część pakietów działa na infrastrukturze Plusa, a jak jest z Orange?
*111#
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że zgodnie z Regulaminem podanych przez Pana pakietów internetowych, można z nich bezpłatnie korzystać jedynie w zasięgu sieci Play. Za połączenia w obrębie sieci Plus czy Orange będą naliczane dodatkowe opłaty według stawki 12 gr za 100 kB transmisji danych.
W celu uniknięcia dodatkowych kosztów może Pan dokonać założenia blokady na połączenia z Internetem poza zasięgiem Play. Jeżeli taka opcja Pana interesuje, zapraszam do ponownego kontaktu.
Dziwna sprawa biorąc pod uwagę to co napisaliśmy wcześniej.
Zidentyfikowani użytkownicy: Adus02, Bing [Bot], boykott, CarpeDi3m, foreste, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kornelia1000, lukaszgd, Majestic-12 [Bot], nioch, nioch, pain3hp, Patryk146, TomTar