Otwieram thunerbird i w narzędziach mam ustawiony język angielski/stany zjednoczone jak chce zmienic na polski to otwiera mi się stronka z językami wybieram polski, zainstalował sie i niby wszystko ok tylko póżniej jak wchodze w narzędzia to znowu jest angielsko/stany zjednoczone a polskiego nie widac. Gdzie go odnaleść w takim razie, gdzie on sie zainstalował???
Możesz uściślić o jaki język Ci chodzi? Język interfejsu programu, czy język modułu sprawdzania pisowni? Jeśli to drugie to szukaj w folderze ..\Mozilla Thunderbird\dictionaries\ plików *.aff i *.dic. Dla j. angielskiego (amerykańskiego) będą to en-Us.aff i en-US.dic. Dla polskiego - PL.dic i PL.aff
W razie kłopotów z instalacją przy pomocy rozszerzenia - pobierz odpowiedni plik (pobierz a nie instaluj) stąd i rozpakuj odpowiednie pliki do podanej wyżej lokalizacji (pliki xpi to zwykłe archiwa zip ze zmienionym rozszerzeniem).
goomish Namárië! Nai hiruvalyë Valimar. Nai elyë hiruva. Namárië!
Tylko jak otwieram tą twoją stronkę i klikam na język polski to mam tylko opcje "zainstaluj", a nie ma pobierz i zapisz chyba że nie widzę
Złączono Posta: 27.06.2007 (Sro) 15:44 Ok posiedziałem trochę i udało mi się wielkie dzięki za pomoc jak się złapiemy kiedyś na mieście masz piwko u mnie he he.
Uważam temat za zamknięty