jest nie droga aplikacja XGUARD http://www.x-guard.pl/order.html którą mozna zakupic ale i też przetestowac przez 14 dni jest bardzo skuteczny dzial na zasadzie z epobiera bazy definicji przez co blokuje strone wyskakuje komunikat i wyłacza przegladarke nie mozna go normalnie wylaczyc program zabezpieczony jest hasłem no i skutecznie blokuje
Polecam Ci przeglądarkę -- Firefox 1.0.6 PL --, ona blokuje wszystkie wyskakujące okienka. SAMO nic Ci się przy niej nie otworzy (z takich stron). Do tego, zainstaluj sobie BitDefender PRO i masz także ochrone w czasie żeczywistym przed dialerami.
kamiennikl napisał(a):Polecam Ci przeglądarkę -- Firefox 1.0.6 PL --, ona blokuje wszystkie wyskakujące okienka. SAMO nic Ci się przy niej nie otworzy (z takich stron). Do tego, zainstaluj sobie BitDefender PRO i masz także ochrone w czasie żeczywistym przed dialerami.
... i możesz spokojnie oglądać stronki
Sama przeglądarka nie wystarczy...
Potrzeba jest jeszcze wtyczka taka jak AdBlock...
No ale nie o tym tutaj mowa...
Damian - przegląrarka Firefox + jakiś program antywirusowy działający w tle (właśnie BitDefender) wystarczą. Bez nie potrzebnych wtyczek czy osobnych programów.
kamiennikl napisał(a):Damian - przegląrarka Firefox + jakiś program antywirusowy działający w tle (właśnie BitDefender) wystarczą. Bez nie potrzebnych wtyczek czy osobnych programów.
Jeśli mówimy o "wyskakujących okienkach", to niestety nie wystarczą...
No wiesz, ja się jeszcze nie spotkałem z wyskakującymi okienkami z moim oprogramowaniem (takie jak wymieniłem) więc piszę z własnego doświadczenia... A na codzień bardzo dużo przebywam w Internecie.