Chcę tylko by router służył jako urządzenie, które nadaje sygnał internetowy w domu. Mam rozumieć że tego nie da się zrobić?
I czy da się współdzielić internet z karty sieciowej wpiętej do karty sieciowej zintegrowanej?
Bo do tej zintegrowanej jest wpięty router a to tamtej PCI jest wpięty internet.
jest to czarny kabel okrągły, nie jak te od neostrady z telefonu. Wkręcany do sieciówki złotą wkrętką.
Ogólnie pytałem czy może być tak by ta właśnie opisana wyżej karta sieciowa udostępniała internetu tej karcie zintegrowanej na płycie głównej, do której wpięty jest Router (obecnie acces point). We właściwościach połączenia radiówki mam tylko dwie zakładki - Sieć i Udostępnianie. W tej drugiej mam tylko dwie opcje - Zezwalaj innym użytkownikom sieci na łączenie się poprzez połączenie internetowe tego komputera. Druga opcja - Zezwalaj innym użytkownikom sieci na kontrolowanie lub wyłączanie udostępnionego połączenia internetowego. Obie te opcje mam zaznaczone i nadal jest tak że łącze się telefonem przez WIFI z routerem ale dalej dostępu do internetu na telefonie nie mam.
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], psbot [Picsearch], Tazik