Mój problem z pozoru może wydawac się błahy - w wordzie i innych edytorach tekstu nie mogę wpisac polskiego "ci", teraz zresztą też. Sprawdzałam już w wordzie wszystkie skróty klawiatury, język programisty i nie wiem o co loto :/ to robi się już irytujące help?
Ostatnio edytowano 23.10.2008 (Cz) 8:31 przez misssery, łącznie edytowano 1 raz
Nie boję się, gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS.
Bardzo często problem ten jest powodowany przez program wspomagający obsługę karty graficznej ATI. Sprawdż czy nie masz tam ustawionego skrótu ALT+C. Jeśli tak to zmień go na inny.
skrót klawiatury?
Proszę o zmianę tytułu na bardziej konkretny. Użyj opcji znajdującej się przy pierwszym poście.
Pomocne może być zapoznanie się z TYMI informacjami.
Z jednej strony - posty na ten temat pojawiają się od paru lat przynajmniej raz w tygodniu (wystarczy w Google wpisać "ati ć"), z drugiej - ATI/AMD mogłaby coś z tym zrobić.
Jeśli wszystkie inne sposoby zawiodą, zajrzyj do instrukcji.
mam office'a 2003, w Catalyst Control Center też już zmieniłam skrót i zonk, z tego co czytałam na innych forach wynika, że zostaje mi chyba tylko odinstalowanie tego ccc, ale nie wiem czy to nie wpłynie na grafikę czy cokolwiek innego...
Ostatnio edytowano 23.10.2008 (Cz) 9:39 przez misssery, łącznie edytowano 1 raz
Nie boję się, gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS.
Zobacz czy mas w menadżerze zadań taki proces ATIHOTKEY - lub cos podobnego (nie pamiętam) - i weź go zakończ. Jeśli to będzie to to trzeba będzie go odnaleźć albo w grupie autostartu lub usług systemowych i wyłączyć.