zapewne użytkownicy Visty i fani ów playera SubEdit zauważyli, że dobrze nie działał na Viscie lub w ogóle nie było obrazu, dzisiaj został wydany patch dla Visty który sam przetestowałem i już wszystko jest OK.
dostałem pozwolenie od autora patcha do puszczenia dalej więc wam udostępniam.
mam taki problem po zainstalowaniu laty do subedit nie dziala mi odtwarzanie strumienia video w przegladarkach internetowych, pojawia si tylko okno jakis starszej wesji wpm a film nie idzie. Moze ktos z was zna przycyne?
Podaliście tu rozwiązania do problemu "Failed to set data for " ". Ale czy to jest rozwiazanie? Dlaczego konieczna jest instalacja w innym katalogu niż domyślny? Dlaczego trzeba uruchamiać SubEdita jako Administrator? Pytam, bo mam dokładnie ten sam problem.
odświeżam temat, bo mam taki sam problem, jak wspomniany wyżej. Sub-edit działa, ale tylko gdy uruchomi sie go w trybie administratora. I w związku z tym mam pytanie: czy trzeba to ustawiać przy każdym uruchamianiu programu, czy da się to zmienić w ustawieniach na stałe?
slawekj napisał, że wszystkie filmy na wiście są słabo odtwarzane i nie ma czerni, ja właśnie mam ten problem, filmy są wyblakłe, jakby nagrywane w kinie, ktoś wie jak to rozwiązać?
Ręce opadają od czytania takich głupot. Niech lepiej sprawdzi ustawienia kolorów w sterowniku karty graficznej, ustawienia monitora itp, a nie zrzuca winę na system, bo to śmieszne jest.
może mi ktoś pomóc w konfiguracji w takim razie? mam laptopa hp z gforce 8400m gs i w ustawieniach karty moge jedynie recznie regolowac jasnosc, kontrast, nasycenie, gamme i nawet udało mi sie troche poprawic obraz filmow, ale cały czas pozostaje on nieostry:/