Komputer głownie wykorzystuje do gier, ale i nierzadko zdarza mi się obejrzeć film :}
Aha i jeszcze jedno pytanie : Jest możliwość regulacji tego LCDka w pionie i poziomie ? Jeżeli tak to czy zakres regulacji jest wystarczający… ? Pytam się, bo gdy będę chciał coś obejrzeć, czy też zagrać na leżąco to czy nie będzie żadnych problemów
Pozdro i dzięki za odpowiedzi !
Edit.
Proszę także o opinie na temat LG W1952TQ-PF, koledzy poniżej przekonali mnie jednak do panoramy :}
Lubię oglądać filmy, ale lubię także grać A monitor panoramiczny to rozdzielczość rzędu 1680x1050, karty nie mam zbyt mocnej (GF 8600GT 256 mb GDD3), więc kupowanie monitora przy takiej karcie chyba mija się z celem (?) Tak przy okazji to mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak się ma rozdzielczość do płynności gry, np. przy mojej karcie ? Zastanawiałem się nad kupnem panoramy, ale boję się, że rozdzielczość przerośnie moją kartę…
Ma funkcję “4:3 w panoramie” która w razie problemów z wydajnością pozwoli powrócić do standardowego “kwadratu”
Tu masz reckę tego modelu (wprawdzie 22", ale to ten sam monitor)
Ja też kilka dni temu nie mogłem się zdecydować pomiędzy tym LG a Samsungiem 931BW, ale ostatecznie wybór padł na LG. Już go zamówiłem (nie mogę się doczekać ^^)