W tym topicu proszę zdawać pytania związane z szukaniem reklam, piosenek etc. Dzięki temu powstanie baza, a i zapanuje większy porządek w tym dziale. Od tego czasu wszystkie osobne topiki z takimi tematami będą kasowane
Ja szukam reklamy McDonalda z takimi tenisistkami co promują to jedzenie.
Baza w sieci już jest i to na bieżąco uaktualniana.Wielokrotnie do niej odsyłaliśmy userów szukających konkretnych spotów, nie zawadzi zatem wrzucić dla przypomnienia linka:
Do tego, warto zaglądać do obszernego tematu:
http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=43438
Czasowo, z powodu przenosin tamtego forum alternatywny link:
Poszukuję tytułu piosenki ze spotu DŻILET
uslyszalem tylko kawałek,ale strasznie mi sie podoba- nie moge znalezc autora ani tytułu:(
piosenka spokojna , melancholijna ze slow ktore uslyszalem to tylko :
your world , my world… kojarzycie moze cos …[*b]
Czy ktoś wie co to za kawałek?
Nagrywałem go z radia na telefon, ale nie wiem jaki jest wykonawca i tytuł piosenki. Ktoś pomoże?
Plik zajmuje 24 kb więc długo sie nie bedzie ściągał.
Ściągniesz go:
Otworzysz plik:
Z góry dzięki.
siema! nie wiecie może gdzie można znalesc reklamy plusa te z kabaretem mumio? z góry dzieki.
Witam.
Nie chce zakladac nowego tematu bo wiem ze ten jest od tego
Szukam nazwu utworu ktory leci podczas zapowiedzi filmu Meska Gra na TVN. Sa tam chyba grane bodajze dwa utwory.
Mi chodzi glownie o ten drugi ale nie pogardze dwoma
Z gory dziekuje za pomoc.
Jako, że nie znalazłem w sieci odpowiedzi na mój problem, dlatego pytam się Was. Znacie może tytuł tej muzyczki z reklamy Warki, co robią sobie grila i dochodzi do małego nieporozumienia :o
Pozdro
Jak nazywają się wszystkie płyty “Ich Troje”
Witam.
Poszukuje tytułu tej mp3.
Jest to fragment z filmu Swordfish. Niestety na płytce z Soundtrackiem nie ma tego utworu. Prosze o pomoc.
Z góry dziękuje.
szukam reklamy heyah, o tej owieczce co w krakowie jest juz spalona
kapturka juz mam
z gory dziekuje
pozdrawiam
Jaki tytuł nosi taka nowa piosenka Lemara, gra ostatnio w radiach?
Jak się nazywa album Milk & Sugar