Mam bardzo dziwny problem i pomimo wielu prób nie udało mi się go rozwiązać. Otóż nie wiem jak uruchomić napisy w filmach DVD odtwarzanych Media Player’em 9. Ustawianie w menu Odtwórz -> Ścieżki audio i językowe, a także Odtwórz -> Podpisy i napisy, nic nie dało; nie wykluczam, że źle coś ustawiam. Nie mogąc rozwiązać tego problemu musiałem ściągnąć WinDVD 6 (dostępny w vortalu), który odtwarzał napisy bez żadnych problemów i dodatkowej konfiguracji… Jdnakże nie chcę go używac na dłuższą metę, gdyż nie lubię balaganu, a pozaty jest to program płany… Jeżeli znacie możliwość rozwiązania mojego problemu, proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję.
nie proponuj tylko, postaraj siępomuc, jeśli niepotraficz to niepisz postó, bo bedziesz tarktowany jako postfacker, wiesz co to znaczy? pozdroo miałego dnia
hahahaha… wiesz co… to wlasnie TY teraz nabijasz posty ]:-> ja mu pomoglem, bo poradzilem, zeby sciagnal nastepna wersje wmp, bo poprzednie maja w ch** bledow, wiec mozliwe, ze przez to nie chca mu isc teksty ;]
… btw.: sciagnij divX playera, albo all playera… lepsze niz wmp
Widze, że mój problem jest powodem do kłótni! :o Cóż. Co do waszych propozycji, WMP 10 BETA stanowczo odpada - miałem to cacko i po pierwsze też napisy nie chciały mi się odtwarzać, a pozatym nie jestem przekonany co do wersji niestabilnych - przyjąłem zasadę instalowania tylko wersji oficjalnych. Natomiast instalacja Allplayer’a czy DivX Player’a właściwie nie wchodzi w grę! Nie lubię tych programów! Aczkolwiek dla idei spróbuję All’a - może jest juz jakaś ciekawsza wersja… Nie mniej jednak nadal czekam na Wasze odpowiedzi…
Dziękuję fiesta . Chciałbym jeszcze sprostować jedną sprawę. Otóż jeśli proponujecie mi alternetywę dla WMP 9 jako odtwarzacza filmów DVD, to nie mówcie o Allplayer’ze czy DivX Player’ze, które do tego nie złużą. Ja odtwarzam pliki *.avi i inne tego typu za pomocą Sub-edit’a i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł - nie planuję więc zmiany…