Mam karte graficzna Radeon 9600 pro, plyte glowna GIGABYTE(845PE) , DDRAM 1024 (2x512), procesor 2GHz Celeron. Problem jest taki ze w grze Counter-strike nie mam tych 99fps’ow co jest bardzo dziwne majac taki sprzet jak ja , glownie chodzi mi o karte
tak. mam oryginalne z plyty sterowniki. Odinstalowalem je, pobralem z jakiejsc strony najnowsze i bylo tak jak jest teraz czyli zle a wiec spowrotem zainstalowalem te z plyty bo czytalem ze sa najstabilniejsze…
Kiedsys mialem FX5200 to o lepiej chodzilo niz teraz na radku 9600 pro. Hmm teraz przeskanowalem kompa programami typu: Search&Destroy , poustawialem sobie te rate, interp itp i musze powiedziec ze plynniej chodzi ale fpsy takie same i przy smoku ja nie zabije nic Gram na rozdzielczosci 800x600. W grze zapamietuje opnGL bo gdyby nie zapamietywalo to nie moglbym w to grac, bo wiem jak jest na software :]. Ja nie wiem co mam robic jesli chodzi o te fpsy, gra nie chodzi super jak powinna na tej karcie, wiem bo kumpel ma to samo i o WIELE lepiej mu chodzi. prosze o pomoc!
Złączono Posta: 08.09.2006 (Pią) 13:30
To jest oddzielny sterownik czy moge to zainstalowac na ten co mam ?
Złączono Posta: 08.09.2006 (Pią) 14:59
Zainstalowalem te sterowniki, odinstalowalem stare. I co z tego jezeli teraz pograc nie moge na openGL bo mam TAKI komunikat i z tego sie nie ciesze : /
Sluchaj. W trybie awaryjnym usunolem sterowniki WSZYSTKIE do ATI programem Drive Cleaner. Potem normalnie juz zaisntalowalem omega, te co ty masz i nadal to samo. Wylaczylem synchronizacje pionowa w openGL , w grze jest na openGL i nadal mi beznadziejnie chodzi. Z rate’ami zrobilem wszystko jak kazali, i nic nadal to samo