r   e   k   l   a   m   a

Ważne aktualizacje, których nie można zainstalować.

Wszelkiego rodzaju zagadnienia dotyczące systemu Windows 7.

Ważne aktualizacje, których nie można zainstalować.

Post przez DearD » 06.08.2010 (Pt) 11:43

Witam!

Mam problem z aktualizacją systemową. Non stop wywala mi błąd, że nie można zainstalować pobranych aktualizacji.
Komputer, podczas zamykania próbuje je jeszcze instalować - pojawia się komunikat: "Aktulizacja 1 z 3..."
Ale przy ponownym starcie jest to samo tzn. za chiny nie może zainstalować sobie uaktualnień. Wszystkie inne bez problemu pobiera i instaluje.
Jest to dość uciążliwe, ponieważ za każdym razem dłużej mi się system wyłącza z tego właśnie powodu..
Czy jest możliwość, aby wymusić zainstalowanie tego, bądź też jaka jest przyczyna, że tylko z tymi aktualizacjami ma problem?

Poniżej umieszczam screen'a:
Obrazek

Pozdrawiam,
DearD
DearD

Re: Ważne aktualizacje, których nie można zainstalować.

Post przez rapper » 06.08.2010 (Pt) 12:01

Miałem kiedyś to samo. Mi pomogło uruchomienie ponownie komputera. Nie wiem jak będzie w Twoim przypadku.
rapper

Re: Ważne aktualizacje, których nie można zainstalować.

Post przez DearD » 06.08.2010 (Pt) 13:05

Mi niestety nie pomaga, mało tego ze strony pobierając instalatory również mam błąd w postaci takiej:

[IMG=http://img832.imageshack.us/img832/960/przechwytywaniey.th.jpg][/IMG]

Próbowałem uruchomić uaktualnienia z płyty, ale po 1 próbie zrestartowania komputera wyświetlił mi się komunikat, niestety nie zapisałem treści ale był to komunikat z typu nie pasują/ nie można zainstalować aktualizacji... ehh.
DearD

Powrót do System operacyjny Windows 7