Skocz do zawartości

r   e   k   l   a   m   a

Zdjęcie

winamp


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 matifcb

matifcb
  • Użytkownicy
  • 674 postów

Napisano 16.01.2005 - 10:50

bawilem sie wtyczka do winampa i moze przypadkiem cos nacisnalem ale teraz nie mam glosu w winampie !! co mam zrobic nic nie jest sciszone glosniki wlaczone ale nie ma glosu !!

#2 MANDARK

MANDARK
  • Użytkownicy
  • 39 postów

Napisano 16.01.2005 - 10:54

Odinstaluj go i zainstaluj ponownie :-)
TRZYMAJ SIĘ RAMY TO SIĘ NIE P.... !!

#3 matifcb

matifcb
  • Użytkownicy
  • 674 postów

Napisano 16.01.2005 - 10:55

Odinstaluj go i zainstaluj ponownie :-)


chcialem to zostawic jako ostatecxznosc moze ktos wie gdzie w opcjach jest jakas opcja bo ja mysle ze cos wylaczylem przerz przypadek

#4 BANITA

BANITA
  • Użytkownicy
  • 264 postów

Napisano 16.01.2005 - 11:25

trudno zgadywać czym się bawiłeś, jaką wtyczką i co wyłączyłeś :roll:
podaj coś konkretniejszego albo pozostanie ci reinstall Winampa :-P
bye bye... :-P

#5 Diablos

Diablos
  • Użytkownicy
  • 2350 postów

Napisano 16.01.2005 - 11:29

a wogóle po co sie bawiłes ustwieniami winampa :| ? jak ja ostatnio chciałem tam poeksperymentować to piosenek nie chciał mi winamp otwarzać bo jakąś ciekawą rzecz nacisnełem ale to już historia 8)
Dołączona grafika

#6 felicom

felicom
  • Użytkownicy
  • 86 postów

Napisano 16.01.2005 - 11:37

Sprawdź czy odtwarza dźwiek np. Media Player. Sprawdź też ustawienia systemowego miksera, może tam cos jes wyłączone. Może w winampie wyłączyłeś dźwiek? To taka mała ikonka głośniczka.

#7 matifcb

matifcb
  • Użytkownicy
  • 674 postów

Napisano 16.01.2005 - 11:40

nie chcialo mi sie szukac tego juz zainstalowalem na nowo. dzikei za pomoc :)