Gry powinny działać, problemychy mogą zaistnieć gdy ktoś chce sie pozbyć np watermarków i tych send feedbacków przez jakieś programiki, wtedy dość często pojawiaja się błędy z juz zainstalowanymi aplikacjami. Ja dla przykładu odpaliłem Mafię. Później zakończyłem przygodę z Betą po przestał działać DVD.
aero napisał(a):VirtualUniverse21, Gry dedykowane na Vistę pójdą raczej bez problemu. Zaś gry, które na Viście nie działały, nie pójdą również i na windows 7.
Niekoniecznie i najlepiej jest dowiedzieć się tego metodą prób i błędów czyli poprostu instalując i próbując uruchomić grę.
AMD Phenom II x4 B35 2,9GHz, 4x1GB DDR2 1066MHz, MSI Radeon HD6850 Cyclone OC Power Edition 1GB, Creative X-Fi Titanium PCI-Ex x1, Modecom Feel III 500W
Wiedźmin nie działa na Sevenie, bo wyskakuje błąd, że za pierwszym razem trzeba uruchomić z uprawnieniami administratora i nic się nie da zrobić No ale to w końcu beta
Na 100% działa cs:source i to dużo lepiej niż na xp (wyższa rozdziałka , włączone filtrowanie anizotropowe zamiast trójliniowego, wygładzanie 16x zamiast 4x, i synchronizacja pionowa , a przyrost fps o jakieś 10-15%) natomiast nfs undercower działa tylko w rozdziałce 800x600 pomimo zamiany w ustawieniach graficznych
A mi undercover działa w każdej rozdziałce bez problemu na windows 7, ustawienia się zapisują.Spróbuj reinstalacji gry albo pokombinuj z zgodnością ze starszymi systemami.
AMD Phenom II x4 B35 2,9GHz, 4x1GB DDR2 1066MHz, MSI Radeon HD6850 Cyclone OC Power Edition 1GB, Creative X-Fi Titanium PCI-Ex x1, Modecom Feel III 500W