Wątek ogólny na temat tegorocznego HotZlotu
Hej,
Skoro mamy już wątek, to ogłoszenie szczegółów musi być naprawdę blisko!
Pozdrawiam,
Dimatheus
było info, że będzie
Dla mnie będzie to podróż sentymentalna. Przeszło dwadzieścia lat temu, w miejscowości w której odbędzie się tegoroczny HZ, spędzaliśmy w gronie przyjaciół Sylwestra 1995/1996. Powiedziałem wtedy swojej ówczesnej dziewczynie, ze chciałbym kiedyś wziąć z nią ślub. Ona jak to kobieta, nie usłyszała słowa kiedyś i tak mną manipulowała, że kilka miesięcy później faktycznie wzięliśmy ślub
I tak w tym roku będę obchodził 20 rocznicę ślubu
Hej,
Czyli wniosek z tego, że tegoroczny HZ będzie podwójnie wystrzałowy.
A no to gratulacje!
Pozdrawiam,
Dimatheus
A w agendzie punkt “rocznice / oświadczyny”…
I gwarowy koncert życzeń.
Brawo Ty
Dobra manipulatorka ;)
Gratuluję, to już bardzo konkretna rocznica :)
Aaaaaa czekamy na info! Nie wiem co odświeżać, forum, główną, bloga czy wszystko naraz
Robota pisz, to zrobi wszystko za Ciebie i powiadomi gdy będzie trzeba
https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge?hl=pl
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/alertbox/
Używałem podczas oczekiwania na wyniki z egzaminów, polecam
Użyłem na stronach na których nie ma RSSów ;)
Wkurzało mnie tylko że nie ma synchronizacji pomiędzy przeglądarkami na różnych kompach, chyba że się pojawiła?
Trzeba się szykować na Service Pack
Ostatnio używałem pół roku temu i wtedy nie było żadnej synchronizacji - też mnie to wkurzało
Oj trzeba, trzeba
A może stronę hotzlot.pl? Bo coś się tam już dzisiaj działo, pojawiała się, znikała, wczoraj link rejestracji prowadził do coldzlotowej rejestracji
Słusznie
Edit:
Wszedłem na stronę hotzlotu i Grimbergen mi się przypomniał Mmmmm, piłem go jakiś miesiąc temu
@ziggurad Też piłem, z 3 miesiące temu, ale… ciemne było zkwaszone, barman później przepraszał, bo stał keg za długo u nich… więc z chęcią bym odświeżył smak i wspomnienia
@gowain kończy mi się za chwilę okres próbny w nowej firmie i pomyślałem żeby znów zamówić trochę więcej Grimbergena z neta, dla siebie i mojego zespołu
Edit:
Załączam zdjęcie poglądowe z zeszłego roku