FANPC , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.
To miłej gry życzę Dodaj jeszcze do tego wszystkie call of duty, battlefield-y, singularity, time shift-a, shellshock 2, left 4 dead-y, half life-y, szczególnie polecam serję f.e.a.r. (z dodatkami (jeszcze części 3 nie przeszedłem ale resztę tak :?)) i wiele innych.
Jak już to wszystko przejdziesz to z pewnością Ci się coś podeśle a teraz do “roboty” (tzn. gry)
(szkoda, że nie masz konsol bo na nie są fajne ex-y)
– Dodane 10.10.2011 (Pn) 8:31 –
A ni i jakże mogłem zapomnieć Oczywiście Quake (4)i Doom (3)
– Dodane 10.10.2011 (Pn) 8:46 –
I wszystkie MoH-y. Jeśli nie masz w co grać pomysłu to przepisz sobie wszystkie podane propozycje i jedziesz z grami bo już o więcej to musiałbym się zastanowić a jestem pewien że wszystkich wyżej wymienionych nie przeszedłeś, a jeśli Ci nie pójdą ze względu na komputer to podaj konfiguracje żebyśmy Ci nie wyskakiwali z “crysis-ami”
Człowieku to przejdź te gry… Po co Ci więcej tytułów? Zwróć uwagę że te większość tych tytułów co podałem (i te ze zdjęć) to serie więc masz więcej do roboty