Sterownik zablokowany z powodu niezgodnosci

zainstalowałem gre ale ona miała zabezpieczenie starforce i nie chciała sie zainstalować a teraz jak włączam kompa wyskakuje mi takie coś:

7eb30e1e305c1989.jpg

czy ktoś wie jak się tego pozbyć? dodam ze w autostarcie tego nie ma.

Poszukaj w rejestrze - też tak miałem i musiałem wywalać ręcznie.

Przeszukaj najpierw rejestr pod kątem nazwy gry i pousuwaj wszystko a potem wyszukaj wszystko dla nazwy STARFORCE

Pozdrawiam

no właśnie już szukałem i za bardzo nie mogę znaleść :frowning: Pomożesz mi?

Złączono Posta : 20.02.2007 (Wto) 7:03

znalazłem taki wpis ale nie moge go usunąć nawet w trybie awaryjnym:(

a40dba4a257bcc56.jpg

Odszukaj w Autostarcie systemu (np. w Windows Defender) czy ładuje się sterownik do Starforce, jeżeli tak to wyłącz jego uruchamianie. Odszukaj na dysku plik uruchomieniowy i go wykasuj ręcznie;

U mnie ten klucz dalej siedzi w rejestrze oznaczony jako LegacyDriver (ale już nie mam tego pierwszego komunikatu a zatrzymaniu pracy sterownika);

Pozdrawiam

PS jaka to była gra - wykasuj wszystkie jej wpisy w rejestrze. Spróbuj usuwać w trybie awaryjnym z rejestru

kynek… hehe teraz lewa gra :slight_smile: to jest warezowe forum ^^ ?? (tak sobie zartuje hi hi)

sprawdz starforce driver pod viste beta

http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip

Nie, nie lewa gra tylko zabezpieczenie Starforce niezgodne z Vistą. Miałem tak samo :frowning:

pisalem ze zartuje :slight_smile: i podalem link do sterownika starforce zgodnego z VISTA !!

to mam zainstalować ten sterownik?

Spróbować możesz i tak ten Twój nie działa :slight_smile:

no a jak chcesz sprawdzic czy dziala ?? :smiley:

ale ja nie chce zeby ten program działał chce tylko zeby go poprostu nie było i żeby mi to nie wyskakiwało jak właczam kompa

Złączono Posta : 20.02.2007 (Wto) 16:08

spoko, zainstalowałem to i już nie wyskakuje:) dzięki.