zainstalowałem gre ale ona miała zabezpieczenie starforce i nie chciała sie zainstalować a teraz jak włączam kompa wyskakuje mi takie coś:
czy ktoś wie jak się tego pozbyć? dodam ze w autostarcie tego nie ma.
zainstalowałem gre ale ona miała zabezpieczenie starforce i nie chciała sie zainstalować a teraz jak włączam kompa wyskakuje mi takie coś:
czy ktoś wie jak się tego pozbyć? dodam ze w autostarcie tego nie ma.
Poszukaj w rejestrze - też tak miałem i musiałem wywalać ręcznie.
Przeszukaj najpierw rejestr pod kątem nazwy gry i pousuwaj wszystko a potem wyszukaj wszystko dla nazwy STARFORCE
Pozdrawiam
no właśnie już szukałem i za bardzo nie mogę znaleść Pomożesz mi?
Złączono Posta : 20.02.2007 (Wto) 7:03
znalazłem taki wpis ale nie moge go usunąć nawet w trybie awaryjnym:(
Odszukaj w Autostarcie systemu (np. w Windows Defender) czy ładuje się sterownik do Starforce, jeżeli tak to wyłącz jego uruchamianie. Odszukaj na dysku plik uruchomieniowy i go wykasuj ręcznie;
U mnie ten klucz dalej siedzi w rejestrze oznaczony jako LegacyDriver (ale już nie mam tego pierwszego komunikatu a zatrzymaniu pracy sterownika);
Pozdrawiam
PS jaka to była gra - wykasuj wszystkie jej wpisy w rejestrze. Spróbuj usuwać w trybie awaryjnym z rejestru
kynek… hehe teraz lewa gra to jest warezowe forum ^^ ?? (tak sobie zartuje hi hi)
sprawdz starforce driver pod viste beta
Nie, nie lewa gra tylko zabezpieczenie Starforce niezgodne z Vistą. Miałem tak samo
pisalem ze zartuje i podalem link do sterownika starforce zgodnego z VISTA
to mam zainstalować ten sterownik?
Spróbować możesz i tak ten Twój nie działa
no a jak chcesz sprawdzic czy dziala ??
ale ja nie chce zeby ten program działał chce tylko zeby go poprostu nie było i żeby mi to nie wyskakiwało jak właczam kompa
Złączono Posta : 20.02.2007 (Wto) 16:08
spoko, zainstalowałem to i już nie wyskakuje:) dzięki.