Cześć
mam do was pytanko, czy jest jakaś możliwość aby mieć w wowie 2 konta i płacić trochę chociaż taniej za jedno z nich ? jest może jakaś zniżka ?
albo może istnieje jakaś możliwość aby poprostu grać taniej … zalezy mi na tym aby 2 osoby mogły grać w wowa razem … bo chyba nie można grać we 2 osoby naraz z jednego konta ale rónymi postaciami nawet jak mają te samie ip ?
z góry dzięki za pomoc
Możesz mieć kilka postaci na jednym koncie. Zaś jak chcesz grać na dwóch kompach razem (z mama,tatą itp) to płacisz za dwa konta. Nie ma żadnych promocji z racji tego.
a czy mogę zainstalowac grę + dodatek na 2 PC ?> i powiązać z tym samym kontem ? czy to będzie nie za bardzo zgodne z regulaminem ?
Chodzi Ci o to czy bedziecie mogli grać razem jak zainstalujecie grę na dwóch kompach a zapłacicie za jedno. To nie
Zalogujesz sie na swoim hasle i nicku i bedzie tam twoja postać jak zrobisz to w tym samy czasie na drugim to pierwsze sie wyłaczy i może nawet zostać zbanowene. Jedne gracz - jedno konto = opłata.
nie nie chodzi mi o to czy mogę spokojnie zainstalować te samą grę ten sam cd key na 2 pc … bo czasami korzystam z stacjonarnego a czasami z laptopa …
Tak tylko nie używaj ich jednocześnie bo Ci zabanują konto.