Nie no co ty!! Jestem z polski dokładnie z Białegostoku nawet nigdy nie bylem w ameryce. A nawet nie pamietam skad sie wziol ten nick.
Mam service pack
Nie no co ty!! Jestem z polski dokładnie z Białegostoku nawet nigdy nie bylem w ameryce. A nawet nie pamietam skad sie wziol ten nick.
Mam service pack
a kto kandyduje z list PO i PIS w Białymstoku z 1 miejsc ??
naucz się czytać miałeś wkleić
ile można się powtarzać ??
mam w domu tylko ulotke z PISu
Marek Adam Komorowski pozycja nr 9
lista nr 6
nie wiem moze sie Tobie naraze ale nie bede na niego glosował
zagłosuje na kogos z PO nie cierpię braci K.
Złączono Posta : 19.10.2007 (Pią) 14:54
usuń tamte (dodaj usuń programy albo na tych urządzeniach w manadżerze urządzeń kliknij prawym klawiszem i usuń) i zainstaluj te:
Witam
Ja rowniez mam problem ze sterownikami do laptopa toshiba a dokladnie do karty dzwiekowej 82801G (ICH7 Family) High Definition
Jak ktos mi pomoze to będę wdzieczna
pozdrawiam
Witam:)
Mam także problem z Lapkiem HP G5000, tzn. Miałem na początku Viste potem udało mi się zainstalować XP(znalazłem sterowniki ale płytka przepadała), zrobiłem sobie potem aktualizację BIOS’a no i XP siadł więc chciałem zrobić reinstalkę. Ale po aktualizacji BIOS’a sterowniki widocznie się usunęły i już nie widział z powrotem mojego dysku typu SATA 80GB. Szukałem już sterowników i próbowałem programu nLite ale bez efektu.Próbowałem także zrobić to na podstawie tego opisu : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te … =c00758841 ale nie wiem czy coś nie robie tak czasem źle bo nie ma efektu:(. Mam prośbę gdyby do kogoś to nie był problem to proszę o jakieś wskazówki dotyczące rozwiązania mojego problemu(np. namiar na odpowiednie sterowniki czy też jakieś posty) dzięki pozdrawiam