Adobe After Effets i dziwny błąd przy dodawaniu filmu


(Matrix506) #1

Witam, jestem użytkownikiem programu Adobe After Effects w wersji 7.0 Professional,i mam problem z jego użytkowaniem ponieważ gdy dodam jakikolwiek film do niego to wyskakuje mi taki błąd:

adobe_after_effects_forum_dobreprogramy_screen_min.jpg

Nie wiem co mam robić, na początku myślałem że to przez film, ze jest coś z nim nie tak, ale później okazało się że tak się robi po każdym filmie.

Nie wiem co robić, przeinstalowanie programu nie pomogło.

Proszę o pomoc.


(Joemix) #2

A producent programu nie udziela wsparcia? napewno - taki jego obowiązek


(Matrix506) #3

ja w tej chwili używam tego programu w wersji trial, 30dni :slight_smile:

Przed przeinstalowaniem Windows'a wszystko było ok, tylko po reinstalce coś się zwaliło.


(Joemix) #4

tym bardziej - wal do producenta - powiedz ze jesteś zainteresowany, ale jak będą takie jaja to chyba zakupisz produkt konkutencyjny - napewno ochoczo pomogą.

Ja w podobnym przypadku (mailem program w wersji shareware) dostałem linka do downloadu przygotowanego specjalnie dla mnie - pobrałem i teraz mam wersje full :smiley:


(Matrix506) #5

to jak sie skontaktować z producentem :smiley: ??


(Joemix) #6

Ojej... w pomocy programu coś powinno być...

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1506&t=51


(Borysek0) #7

Witam. Włączę się trochę w rozmowę Mam After Effect 7.0

Mam problem z programem. Ponieważ, przy instalacji programu wszystko było ok. Gdy chcę w włączyć program wyskakuje mi taki problem.

BBBBBBBBBBB.JPG

Zmieniałem również miejsce instalacji jednak jest ten sam bład.

Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :slight_smile: