bo tych ostatnich wybrykach ze szpiegowaniem użytkowników AQQ. Nie polecałbym go :mrgreen:
Konnekt
bo tych ostatnich wybrykach ze szpiegowaniem użytkowników AQQ. Nie polecałbym go :mrgreen:
Konnekt
Ja natomiast jestem zapalonym fanem Konnekta
Następna “informacja” nosząca znamiona kaczki dziennikarskiej :?
Może przybliżysz temat owego stwierdzenia ?? Ja czytałem na ten temat i nie przypominam sobie aby to było prawdą.
Widzę tu tradycyjną “wojnę” użytkowników poszczególnych komunikatorów, ale zanim ktoś rzuci kamień w jakimkolwiek kierunku, to niech pozna fakty, nie mity i nie rozsiewa nieprawdziwych informacji :evil:
Monczkin > http://www.aqq.amnezja.org/content/view/471/1/
To już się wyjaśniło ,więc nie ma problemów.
Nie wiem o co Ci chodzi ciolo. :? :twisted:
Czytaj news’y.
Właśnie czytam
Rownież nowsze? Chyba raczej nie
To wiem
Poprostu irytują mnie takie “argumenty” jak niektórzy przytaczają w kwestii oprogramowania :?
Znowu to samo
Monczkin: Dajmy już temu spokój “każdy używa tego co chce”.
Każdy komunikator ma swoje plusy i wady. Ty wybrałeś Aqq - widocznie tobie lepiej on przypasował, tak jak mi konnekt. Niech ta rozmowa będzie na poziomie.
Pozdrawiam Łukasz
Poziomu należy wymagać od wszystkich stron. Zresztą, przepraszam, gdzie napisałem, że “wybrałem AQQ” czy jestem jego “żołnierzem” i atakuje wszystkich dookoła ?? Chyba nigdzie. Moja uwaga była skierowana do osób, które zamieszczają niesprawdzone czy błędne informacje i dotyczy to wszystkich programów i tak proszę to odbierać, a nie, że “bronię” jakiegoś softu bo go używam
Dziękuję za uwagę
dobra, już, wróciłem do AQQ, bo już kiedyś go używałem (ale krótko), nie mam więcej pytań. Proszę modów o zamknięcie tematu, gdyż nieczemu on już nie służy, tylko jest walka “Konnekt! Ha, nieprawda bo AQQ”