Aresztowano osobę nagrywającą kamerą film Transformers

http://news.torrent.pl/old/prawo/aresztowano_osobe_nagrywajaca_kamera_film_transformers.html

Ciekawe skąd wiedzieli ze to akurat z tego kina pochodzą i wiedzieli ze akurat on kameruje

ktoś go wsypał !!

Jak chcą żeby zmniejszyli ściąganie to niech na całym świecie zrobią premierę tego samego dnia, a nie jak u nas czekać nie wiadomo ile.

Zresztą jast zakas wnoszenia chyba kamer do kina !!

Spidermana 3 nakręcił w japoni na telefon komórkowy!! :slight_smile:

ekhem… jak ktoś jest biznesmenem jest a ma włączany na komce milczy to też nie może wnosic komórek. po za tym jak ma się nokię z przed 6 lat(ja mam tego z reklamy plusa “muzcycznego”) to też nie można wnieśc??

pewnie jakąś nokią n albo sony ericssonem z :wink:

No i kolejny terrorysta, niezwykle niebezpieczny dla społeczeństwa został pojmany :slight_smile: Osama bin Laden się nie umywa do niego :slight_smile:

pomyśl polowa ludzisków wniesie komórki i… w pewnym momencie rozdzwonią się ,nie będzie ci to przeszkadzać ??

jeżeli chodzi o komórki to nie tylko ze względu na nagrywanie :stuck_out_tongue:

:x

Kolejny pirat, który broni swoich idei… :?

-Masz ochotę obejrzeć film Transformers?

Tylko i wyłącznie kino, lub film w HD* na ekranie 32" z zestawem kina domowego.

Byłem w kinie, i miałem okazję obejrzeć pirata, wyrób filmo-podobny, a dźwięk to poprostu tragedia…

Właśnie dzięki temu porównaniu jestem na NIE-Nagrywaniu filmów siedząc z kamerką w kinie.

*Z neta nie dostaniesz… :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 05.09.2007 (Sro) 20:36

I Macie fony… :stuck_out_tongue: