AutoConnect problem


(Calina 723) #1

Dziś rano dowiedziałem się Sie ze istnieje AutoConnect. Pomyślałem ze to świetne rozwiązanie. Niestety miałem soft z Neostrady. Nie odinstalowalem softu, Neostrady, bo balem Sie ze AutoConnect nie zadziała i nie będę miał dostępu do netu. No wiec robię tak. Tworze 2 połączenie identyczne jak pierwsze. Daje w AC żeby wybierał to połączenie, które ja zrobiłem. Jest łączenie niestety wyświetla złe hasło. Wiec ja wpisuje dobre. I znów mówi ze źle i pokazuje w polu z hasłem jakieś 3krotnie dłuższe od mojego. Robię tak do skutku,(którego nie ma) i dalej pokazuje to długie hasło. Proszę o pomoc i krok po kroku jak mam skonfigurować AC.

Poprawiłem błędy.

=========================

uwaga na przyszłość

nie po to piszę notki, żebyć je kasował

:evil:

monczkin


(aero) #2

musisz utworzyć nowe połączenie o nazwie np. neostrada, i wpisac poprawne dane, za każdym razem wpisywałeś złe hasło, i robisz tak za pierwszym razem łączysz się przez ikonke która dodaje się na pulpicie, zaznaczasz tam pamiętaj hasło dla wszystkich, i połacz, po tym rozłącz się , uruchom autoconecta i wskaż to połaczenie, tamte dwa usuń połaczenia co utworzyłeś


(MrAsusrp6) #3

witam

przeciez przy pierwszym uruchomieni wyskakuje ci okienko krok po kroku jak masz ten program ustawic


(Calina 723) #4

Muszę usuwać soft Neostrady? Wykasować inne połączenia?


(Duch) #5

LuckY_polo po co ci to badziewie zwane "soft neostrady" :o

z tym jest więcej kłopotów niż pożytku z tego :!:

wywal to w pierony - skonfiguruj połączenie "ręcznie" jak to zrobić, i zainstaluj AutoConnect :slight_smile:


(Crunch21) #6

Zgadzam sie z toba ja tez uzywam AutoConnect'a i działa bez zarzutu a ten badziew z neo to totalna porazka to było dobre za czasów modemów 56K :slight_smile: a jezeli nie chcesz usuwac softu neo wystarczy ze polonczysz shitem TP wlonczysz AC ni i tam juz ci wykryje połonczenie wyłanczasz TP i dajesz zeby sie połonczył poprzez Autoconnect no i to wystarczy :slight_smile:


(Calina 723) #7

Wykrył połączenie, dałem znów połącz ale opornie podaje że zła nazwa użytkownika lub hasło. Ja wpisuje dobre dane, daje ok. Po 2 raporcie ze zle hasło i nazwa (po podaniu dobrych danych) pokazuje okienko i hasło podane jest 3 razy dłuższe od tego które podałem.

P.S Odpalam AC na tym polaczeniu z Neo, Neo łączy się bez problemowo.

:roll:


(aero) #8

no bo tak ma byc, z tego połaczenia teraz kożystaj , a resztę wywal


(Calina 723) #9

Czy mam zablokowac pliki ktore startuja sie z autostartu, m.in Watch.exe i cos jeszcze?


(aero) #10

tylko te wszystkie od aplikacji neostrady :stuck_out_tongue: