Mój problem polega na tym że kiedy włączam po raz pierwszy Avasta po instalacji wyskakuje błąd “Nieprawidłowy klucz licencyjny” pomimo tego że jeszcze niczego nie wpisywałem a kiedy juz wpisuje klucz za każdym razem wyskakuje mi błąd “Nieprawidłowy klucz licencyjny” pomimo że klucz jest prawidłowy.Co mogę z tym zrobić ?
No tak tyle że w tych odpowiedziach jest napisane że muszę być zalogowany jako administrator i to wszystko ale ja jestem cały czas jako administrator zalogowany!
No teraz to mnie rośmieszyleś bo zawsze czyszcze po wszystkim CCleanerem oraz Revo Ununistaller i Odkurzaczem reinstall robiłem już z 10 razy a rejestrowałem się z dwa razy tyle nie tym tkwi problem niestety.Czekam na odp.
Witam, odinstaluj avast!, a potem resztę śmieci, które zostawił usuń programem aswclear http://download82.avast.com/files/eng/aswclear.exe, potem zainstaluj avast! 4.8 i wpisz klucz który otrzymałeś, powinno działać.
A tak swoją drogą to według mnie Avast spowalnia neta(m.in. przeglądanie stron) i nie nadaje się do usuwania wirów.Dawno z niego zrezygnowałem.Ale to tylko moje skromne zdanie.