Avast Nie uruchamia osłon


(Fiodor3) #1

Witam!

Niedawno Pobrałem Avast 5 lecz od 3 dni czekam aż uruchomi osłony...

w programie naciskałem "uruchom osłony" ale nic to nie dało...

OTL:

http://wklej.org/id/334195/

oraz chciał bym przekonać optymalizację autostartu

15208040291743865874.png

co mogę stąd wyłączyć

wszystko co mam uruchomione :slight_smile:

Dziękuję i Pozdrawiam :slight_smile:


(Leon$) #2

Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach.http://support.microsoft.com/kb/310405/pl

OTL w oknie Custom Scans-Fixes wklej następujący skrypt:

Kliknij w Run Fix. Zatwierdź restart komputera.

potem nowy log OTL robiony opcją Run Scan

:slight_smile:


(Fiodor3) #3

http://wklej.org/id/334256/

nowy log:

http://wklej.org/id/334259/

ps. avast dalej nie uruchamia Osłon...


(Leon$) #4

OTL w oknie Custom Scans-Fixes wklej następujący skrypt:

Kliknij w Run Fix. Zatwierdź restart komputera.

potem nowy log OTL robiony opcją Run Scan

:slight_smile:


(Fiodor3) #5

Avast dalej nie działa...

http://wklej.org/id/334274/

Nowy log:

http://wklej.org/id/334278/


(Leon$) #6

Log wygląda na czysty

Pobierz CCleaner http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

przeskanuj nim i wyczyść rejestr.

zrób optymalizacje uruchamiania

http://cybertrash.netarteria.pl/cyber/i ... 378.0.html

W OTL kilknij CleanUp

przeskanuj

Dr.WEB CureIt! http://www.dobreprogramy.pl/DrWEB-CureI ... 12976.html

możesz włączyć przywracanie

odinstaluj Avasta i powtórnie zainstaluj

:slight_smile:


(Fiodor3) #7
  1. zrobiłem wyczyścił mi Cookies

2.Zrobiłem

3.zrobione

4.Zrobiłem Czysto

5.Przywracanie Włączone

6.Odinstalowałem i instaluję teraz

7.Odinstalowałem tak jak było tam napisane

Nic nie pomogło jak Avast nie działał tak nie działa... Chyba przekaże licencję komuś innemu....

Ale dzięki za pomoc....


(krzysiekx) #8

http://www.avast.com/uninstall-utility - spróbuj tym usunąć avasta i zainstaluj potem jeszcze raz


(Fiodor3) #9

nie pomogło...