BC2 - PunkBuster wyrzuca z serwera

Witam , jak w temacie w grze Battlefield Bad Company 2 punkbuster wywala z serwera , pb zainstalowany był podczas instalowania gry jednak pisali żeby wejśc na www.evenbalance.com i ściągnąć program i zaktualizować do najnowszej wersji :slight_smile: Tak zrobiłem i nic jak wchodze na serwery to cay czas mnie wywala i pojawia sie komunikat żebym ściągnął program właśnie z tej strony i zaktualizował :?

Może trzeba wywalić folder z punkbusterem który znajduje się w grze i wtedy zainstalowac tego z tej strony www.evenbalance.com ? Bo Ja nie wywalałem tamtego tylko zainstalowałem jeden na drugi :slight_smile:

Czy może to kolejne błędy ze strony “EA” bo jak wiadomo jest ich masa nie mozna było wchodzic na serwery , nie znajdowało serwerów , nie mozna było sie zalogować do konta “ea” … może to ich wina i nic nie ruszać tylko poczekać ? Bo jeszcze wczoraj nie mogłem wchodzic na serwery zadne bo na kazdym wyskakiwało ze jest Pełny mimo że nie był … a dziisaj jest już ok , moze poczekać bo to ich wina ?

Prosze o odpowiedz :slight_smile:

U mnie pomogła reinstalacja PunkBustera z płyty :stuck_out_tongue: Spróbuj może pomoże