Mam proble mam neostrade 512 a wykrywa mi 640kb/s a jak ściągam przez bitcomet to ciągnie mi 3 kb/s . Da sie wogóle coś zrobić aby ciągneła chociasz 60 kb co trzeba przestawic jak ktoś wie to prosze pisac na gg do mnie lub poprosze jakiś dobry program do ściągania z neta zeby wykorzystywał maxymalny transfer neostrady bo mam bear share ale jak ściągałem film to ściągneło mi całkiem co innego . Jak macie programy co sciągają to co się chce iz maxymalna predkościa to poprosze na forum lub pisac na gg 
nie wiem czy wiesz ale pobieranie plików z sieci torrent charakteryzuje się tym że że prędkość pobierania zależy od ilości źródeł.Im więcej źródeł tym szybciej pobiera się plik
na poczatek… popraw oznaczenia predkosci bo pomyliles tutaj 2 rozne wartosci: kb/s z kB/s…
teoretyczna predkosc dla neo 512 to okolo 64kB/s
jak joz kolega powiedzial - predkosc sciagania p2p, a w tym przypadku z torrenta zalezy od ilosci dostepnych zrodel oraz do ilu jestes aktualnie podlaczony i jaki maja wysyl…
jezeli uzywasz bitcomet`a - mozesz wlaczyc DHT - wiem ze potrafi przyspieszyc dl…
jezeli jakichs innych progsow… poczytaj readme i manuale 
może nie masz w opcjach ustawionego parametru o max prędkości pobierania.Standardowo ta opcja jest ustawiona na max ale lepiej zobacz
adriansk1 proszę poprawić nazwę tematu na konkretną używając opcji Zmień