Dajcie chwilę, walczę
udało się wpisałem w cmd regsvr32 /u api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll
ale błąd :
nie można załadować modułu api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll upewnij się, że plik binarny jest przechowywany w określonej ścieżce itd
chyba będę musiał system od nowa postawić i spróbować wtedy …
Znalazłem jeszcze
Wyłącz Lync Add-On w IE
Nawet jeśli nie używasz IE, może mieć wpływ na błąd przy odpalaniu plików.
Szukam dalej …
a jak to wyłączyć?
Uruchom IE i wejdź w Dodatki, jeśli tam jest to wyłącz.
Możesz też poprzez CCleaner -> Narzędzia -> Przeglądaj dodatki
Wracamy do początku.
-
Proponuję zainstalować wszystkie brakujące Aktualizacje systemu, również te opcjonalne.
-
Poszukaj tego pliku
api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll
w komputerze i skopiuj doc:\Windows\system32
i doc:\Windows\sysWOW64
4. Wrzuć pliki wynikowe do tematu w dziale Bezpieczeństwo
plik jest api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll w folderze
Stwórz tam temat, bez tego nikt nie zauważy, że trzeba to sprawdzić
Ten lync to jest w Windows 7 bez instalacji office w wersji poszerzonej (więcej niż word, excel, power point i access)?
Jak się kilka miesięcy temu bawiłem IE11 to nie widzałem go tam.
Sugestia z tego tematu
Aha czyli jak nie ma rozszerzonego office to i pewnie nie ma dodatku lync (nie patrzałem czy on może instalował office od MS w combofix).
@iJuliusz a po tym kodzie błędu 0xc000005 jest coś powiązanego z problemem visual c++?
Microsoft Office Enterprise 2007
To znalazłem zainstalowane
Wiele programów napisanych w C++, gdy kod się nie kompiluje to wywala
właśnie ten błąd
Oby ten Office nie był na witaminkach lub z wazerów z jakąś preinstalowaną licencją.
Domniemanie niewinności
torrenty i kilka gier jeszcze o niczym nie świadczy (wg logów oczywiście)
Ale dobrze by było aby Expert się przyjrzał logom
a piojuve przeniósł logi do odpowiedniego działu
Gry oryginalne akurat, system też wgrywam od nowa system i wszystkie programy zobaczymy czy pomoże jutro napisze czy się udało
czekamy z niecierpliwością.
Ta lista kroków jest w języku angielskim, a w nim wiersz polecenia nazywa się “command prompt”. Wystarczyło napisać po polsku, a tu w odpowiedziach wyjeżdża się Node.js…
Widzę w logach, że PES2018 jest na osobnej partycji, więc zapytam: czy był reinstalowany po zmianie systemu? Aplikacje przy instalacji same doinstalowują sobie wymagane zależności, więc jeśli nie, to wystarczy to zrobić.
wgrałem windowsa od nowa, zainstalowałem directta, grafike, net framework 4.5, wszystkie c++, następnie orgina na próbę i znów błąd ale tym razem : api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll
Co do pesa ja go miałem instalowanego na nowo wersje pes 2018 lite na steam tą darmową próbowałem akurat.
i nie mam pojęcia co go boli tak naprawdę …
W obu wersja bitowych, może gra nie umie korzystać z danej i stąd brak.
https://support.microsoft.com/en-us/help/2999226/update-for-universal-c-runtime-in-windows - poradnik polecany przez Adobe przy ich produktach na ten błąd.
Witam, wgrałem system od nowa włączenie z formatowaniem Dysku C na którym był system, później aktualizowałen wszystkie aktualizacje do systemu i programy zaczęły działać, gry również. Więc dziękuję za pomoc i temat do zamknięcia pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pomoc