Cześć
Mam problem z gg. Otóż zainstalowałem najnow3sza wersje gg na systemie windows 2000. Problem polega na tym że jeśli próbuje się z rozmówcą to wyskakuje mi błąd aplikacji i gg sie zamyka prosze o pomoc i dziękuję
Cześć
Mam problem z gg. Otóż zainstalowałem najnow3sza wersje gg na systemie windows 2000. Problem polega na tym że jeśli próbuje się z rozmówcą to wyskakuje mi błąd aplikacji i gg sie zamyka prosze o pomoc i dziękuję
Wydaje mi sie ze najnowsze Gadu-Gadu nie jest kopatybilne z Windows 2000 z tąd ten problem
pozdrawiam serdecznie
Dziękuję pozdrawiam
A czy to co Ci się wydaje sprawdziłeś? Ja widzę, że “Nowe Gadu-Gadu” jak i nawet obecna beta powinna chodzić na Win 2000.
roofi , masz zaktualizowanego IE? GG z niego korzysta czy się chce czy nie i dlatego właśnie nie powinna być to jakaś stara wersja.
Ooo jak ładnie :] To znaczy, że vortal dobreprogramy.pl robi nas w konia pisząc, że “Nowe Gadu-Gadu” działa nawet na Windows 98 
Wiedziałem, że coś tu śmierdzi. Jednak INTERNET kłamie! ![]()
Cześć
Niestety problemy nie ustąpiły. Zrezygnowałem z nowego gg i zainstalowałem stary ale w ogółe nie chce mi się połaczyć cały czas jest niedostepny.