mam laptopa SAMSUNG z systemem operacyjnym Windows 7, po uruchomieniu w dniu wczorajszym na ekranie pojawiła się przysłowiowa czarna dziura z widocznym kursorem myszki i dopiero po dłuższym czasie wszystko niby ruszyło, nie działa jednak bluetooth, na pasku jest przekreślona ikona - brak połączenie choć internet jest, nie otwierają się pliki zapisane w wordzie, nie działają min. klawisze numeryczne i głośność, nie można dostać się do centrum sieci i udostępniania, nie można stworzyć kopii zapasowej, panel sterowania NVIDIA nie reaguje, pojawiają się informacje typu: Instalation of IWbemLocator-CoCreateInstance oraz Ustawienia ekranu NVIDIA nie są dostępne. Użytkownik nie korzysta obecnie z monitora podłączonego do karty graficznej. Nie można dokonać akcji odzyskiwania systemu, nie pomogła też płyta system recovery media, bo nie widać dysków.
Jestem zrozpaczona i bardzo proszę o pomoc - nie znam się na komputerach i przyznaję się że jestem laikiem ale proszę o rady, abym mogła te problemy jakoś pokonać
przez panel sterowania dodaj i usuń programy nie można usunąć NVIDIA sterownik graficzny 266.72 - wystąpił błąd…sterownik mógł już zostać usunięty
pobranie i zainstalowanie nowych sterowników też nie możliwe ze strony nvidia.pl - po skanowaniu systemu pojawia się komunikat:Niestety nie udało się wykryć Twojego układu GPU.
a w między czasie standard:ustawienia ekranu nie są dostępne. Użytkownik obecnie nie korzysta z monitora podłączonego do karty graficznej.
moja karta to Geforce 315m, usunięte zostały sterowniki, system nie wykrywa tej karty i po podejrzeniu w menadżeże urządzeń pojawia się ikona inne urządzenie – display z żółtym wykrzyknikiem, instalacja ściągniętego paku sterowników ze strony SAMSUNG nie jest możliwa: wyskakuje informacja o nieoczekiwanym błędzie. i co teraz… Nie działa również Internet explorer i windows installer