Bląd CRC Sony NEC AD-7173S tylko na moim komputerze


(Grandb) #1

Witam, niedawno moj naped wrocil z serwisu(poniewaz nie czytal niektorych plyt) i od razu jest inny problem, poniewaz po wlozeniu plyty (nagranej na tym napedzie) , kiedy probuje zgrac zawartosc na dysk, wyskakuje blad CRC. Te same plyty byly testowane u kilku osob na ich DVD i wszystko szybciutko i sprawnie, tylko u mnie nie da sie zgrac. Raz ta sama plyta ktora teraz nie chce sie zgrac, jakos opornie sie zgrala. Ten Pan z firmy mi mowil, ze moze byc cos z komputerem, no fakt mialem kilka wirusow Hack Tool. Kolega mi podpowiedzial, ze moze RAM sie spalil, ale sprawdzalem (mam 2 kostki po 1GB, wiec najpierw wyjalem jedna i zgrywalem(jednak blad znow), potem nastepna kostka i znow blad, wiec RAM odpada) i jednak to nie to ;/ . Nie wiem co robic, sciagnalem Firmware i zainstalowalem, ale nic to nie dalo ;p . Dzisiaj kumpel przyszedl ze swoim napedem, moj ma podlaczenie na SATA, jego na ATA, podlaczylem, ale przy zgrywaniu jest blad cos takiego: nie mozna skopiowac pliku.. blad WE/WY . o co chodzi ? Moj naped to Sony NEC AD-7173S . Dzis zanioslem caly komputer do sklepu i mi mowia, ze plty udzkodzone, faktycznie najlepsze nie sa, ale na innych napedach dziala. co jest ?


(kliszka) #2

http://support.microsoft.com/kb/891894/pl -poczytaj..innym pomogło


(Grandb) #3

Dzieki xD pomoglo, ale co z tym bledem CRC . ?? Czy ktos moze pomoc . ?

-- Dodane 13.02.2010 (So) 13:45 --

LudZIe ??? CZemu nikt nic nie odpisuje ? Po co wam konta ? ;| zal .