Bład dźwiękowy, prosze o pomoc


(Rojufox91) #1

Witam.

Z góry odrazu mówię że jestem zielony w tych sprawach i prosze o tłumaczenie mi wszystkiego jak laikowi :oops:

Moj problem polega na tym iz mój komputer podczas uruchamiania wydaje dziwne dźwieki.... dzieje sie to kilka sekund zaraz po załadowaniu sie windowsa i uruchomieniu pulpitu.... Komputer wydaje 3 krótkie dźwieki jeden po drugim...... opisze dokladnie po czym tak zaczeło mi sie dziac..... wszystko bylo pieknie ladnie do czasu gdy przeleciałem kompa programen COMBOXIF.... po zrestartowaniu kompa wyskoczyl mi komunikat ze coś tam jest nie tak z DaemonTools i musiałem go odinstalowac bo nie chcial chodzic..... i od tego czasu zaczął wydawac z siebie takie dźwieki :frowning: czytałem na necie ze 3 dźwieki sa spowodowane problemem z pamiecią RAM.... RAM został sprawdzony i zmieniony z RAM od kumpla i teraz tak jest.... podsumowując wszystki zaczeło sie pie*ć po przelecieniu COMBOFIX'em.....

Prosze o pomoc bo nie wiem jak sie do tego zabrac....


(MrAsusrp6) #2

http://www.neotrix.pl/index.php/porady- ... -dzwiekowe


(Rojufox91) #3

z tego co widze to moj problem polega na tym ze:- 3 krótkie piski - błąd pamięci bazowej 64k RAM,

ale jak to naprawić, co z tym zrobic??


(Monczkin) #4

rojufox91 , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów w tytule. Popraw błędy i treść posta zgodnie z zasadami języka polskiego. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978 Od czego jest dział Hardware? Przenoszę.


(igrek) #5

Po 1 combofixa się używa tylko na prośbę któregoś z użytkowników jest to program bardzo ingerujący w system. Nie jest to antywirus. Czasami po skanie może nawet system nie wstać. Więc tego narzędzia się używa z głową. Od kasowania syfu masz antywiry