Bład na lycos.co.uk


(Sbar) #1

Witam Wszystkich

Ma pytanie do osób które maja konto na http://www.tripod.lycos.co.uk/

i korzystaja z bazy danych oraz forum....

Mam gorąco proźbe alby ktoś kto posiada konto na lycos

alby sprawdził czy działa mu http://www.tripod.lycos.co.uk/build/php4u/

czyli Manage your database czyli MyAdminPHP menager :slight_smile:

Jak klikne w Manage your database.

Pojawia się

.

Windows XP PRO + SP2. Internet Explorer

Need Help :slight_smile:


(Damian) #2

Potwierdzam... Strona widocznei chwilowo nie chodzi ...


(Sbar) #3

chwilowo ja mam już to od 2 tygodni.

  • myślałem ze to coś umnie z przeglądarka.

Ale widocznie coś jest nie tak.

Dzięki za info :!:

Innym ludziom też to się dzieje :frowning: :frowning:

Zobacz na http://forums.tripod.lycos.co.uk/use/mm_20/

a dokładniej ten topic http://forums.tripod.lycos.co.uk/use/mm ... read.phtml

ps. mają dziadoskie forum :slight_smile: :slight_smile:


(lazikar) #4

Z informacji które posiadam to Lycos już ponad dwa tygodnie ma problemy z bazą danych. Dostep do niej jest niestety niemożliwy.

Na pytania skierowane do lycosa nie dostaje się odpowiedzi więc myślę że to jeszcze potrwa. :?


(Sbar) #5

Tak potrwa napewno :slight_smile:

Ale ja musze forum zrobić :frowning: kicha :-x


(lazikar) #6

Poszukaj lepiej innego serwera. :smiley:


(Sbar) #7

Jakoś na lycos chce zrobić :slight_smile:

Mało jest takich bezpłatnych :frowning: i fukcjonalnych


(lazikar) #8

To sobie poczekasz niestety. :smiley:


(Sbar) #9

Trudno :slight_smile:

ps. Moderatorze proszę zamknąc temat :slight_smile:

alby uniknąc niepotrzebnych postów :smiley: