Błąd Opery- niemożliwość korzystania z GMail


(Dawidds) #1

Postanawiam wejsć na Gmail. Loguję się. Znaczy autologowanie. Coś długo się ładuje.... czy to mi się zdaje, czy strona się odświerza...? Tak, jakby odświerza się co sekundę. Przykładowy asdres:

https://mail.google.com/mail/?zx=fgl08ahymw5m&zx=gxr3j8uour5r&zx=16awc6q7knth8&nsr=1&auth=DQAAAHQAAAC7lqL6KDzW2Iters7v9V-CSwGswxzFrDXv9aUps5axVN6OHzLXdAEu_R_Gk9mCUIwlV9c8wTNikTkH9pS-iJH4Ey1OuC-QzMO05ajc5nt3oa8maRNoTXT4MJBQ466Hpn9C9nZGw8naIO3so5ASHVynXXuYCtJxmq1WtGgTRplTDg&gausr=dawidds%40gmail.com&zx=k81khesvgkod

//dałem w Code bo IPB skróciłoby adres....

Czyli dość długi. Dziwne swoją drogą, że Google przesyła takie dane GET'em......

Po ok. 4min pokazuje się komunikat Google o błędzie 400. A mianowicie:

Mówię se kurde. Próbuje sie zalogować na stronie z php-fucion. Jakiejkolwiek. Patrzyłęm chyba z 5. Wszystkie nie dziłają. Po logoaniu wyskakuje okno "Za chwilę nastąpi przekierowanie..." (a nie "zly login lub hasło". Czyli dane dobre) i.... nic. Przekierowuje na strone gówną i ciąglree jestem niezalogowany.

Sprawdzam obydwa problemy na Firefoxie. Na nim działa bez zarzutu.

A teraz co do problemu:

  1. Nie pisać, że mam cookies wyłączone. Włączone. Dla tych dwóch stron także włączone. Zresztą inne fora (np. to.....) działają. Czyli cookies musi działać....

  2. Nie korzystam z żadnego programu który monitoruje rejestr eetc. Żadnego przyśpieszacza czy tam ptymalizera.... nic z tych rzeczy...

  3. Wyłączone autoodświerzanie dla gmail.com :stuck_out_tongue:

  4. Hmmm... co ja miałem..... nie pamiętam. Coś jeszcze miałem dodać, ale nie wiem co _^_

  5. O, wiem! Instalowałem ponownie Operę.

PS: O jeszcze ciekawiej. Adres tej strony się zmienia. Ale tylko kawałkami.... końcówka się zmeinia. Zaczy na początku zmienia się cały, potem połowa, aż w końcu sam koneic..... i wtedy jest błąd.

Normalnie nie mam zelonego pojęcia, co się mogło zrypać :stuck_out_tongue: Trochę nienormalne....


(Mail) #2

Z innych przeglądarek działa?


(1slawus) #3

Mi z Opery działa zadnego błedu.


(Zlotek93) #4

Jakiej przeglądaki używasz? Spróbuj Opery lub innej.

Jakie IPB? Spójrz sobie na stopkę strony. To jest phpBB!


(Dawidds) #5

Hmm - wiesz, dawałem ten temat na takim jednym forum :stuck_out_tongue: Ale, że tam nie było zbbyt wielu userów, którzy mogliby pomóc to dałem tutaj:P Bo po co pisać od nowa :stuck_out_tongue: Wiem, że to phpbb...

Przeczytaj może cały temat uważnie...

Ale z tego to nie wyrobie :stuck_out_tongue: Właśnie problem tkwi w tym, że w Operze nie mogę wejsć :confused: A w odpowiedzi każą mi zastąpić Operę Operą...


(sdar) #6

Proszę o zmianę tytułu na bardziej konkretny.

Użyj opcji zmien.gif

Pomocne może być zapoznanie się z TYMI informacjami.