Błąd podczas wchodzenia do poczty tlen.pl


(piotrekplay) #1

Mam problem z tlenem(6.00.1.6). Otóż gdy wchodze do poczty wyskakuje mi takie cudo:

bladip6np3.th.jpg

Kiedyś nie było tego błedu. Pojawił się w chwili zainstalowania nowego tlenu. Reinstalki nic nie pomogły, nawet te na starsze wersje. Wyczyściłem wszystkie pliki od tlenu i z danych aplikacji, rejestr i nic.

Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki! :biggrin:


(MarS) #2

Wejdź do opcje internetowe/zaawansowane i wyłącz debugowanie skryptu


(piotrekplay) #3

no pomogła ale nie do końca… nie mam już tego błedu ale pojawia się coś takiego

blad2kl7.th.jpg

Jeśli wybiore tak/nie moge sie poruszać po poczcie lecz jeśli wejdę spowrotem w skrzynkę odbiorczą znów pokazuje mi sie ten błąd


(MarS) #4

Z tego co widzę, to problem po stronie Tlena. Napisz do nich w tej sprawie


(piotrekplay) #5

ale wcześniej nie było tego problemu, nawet jeśli zainstaluje starszą wersję problem powraca…


(Djdude) #6

usun wszystko z TEMPA i moze Cokies … :slight_smile: powinno ruszac normalnie :slight_smile:


(MarS) #7

Bo to jest problem z IE a nie z aplikacją Tlena. Być może jedna z poprawek coś miesza. Nie instalowałeś ostatnio jakiś poprawek systemowych? A może jakiś program kontrolujący ruch internetowy jak np. Norton Antivirus


(piotrekplay) #8

wczoraj lub przedwczoraj instalowałem uaktualnienia windows z windows update


(MarS) #9

…czyli znalazłeś odpowiedź :slight_smile:

Przywróć system do stanu sprzed instalacji tych poprawek i problem powinnien zniknąć. Następnie instalując pojedynczo poprawki będziesz w stanie zlokalizować która z nich miesza w systemie


(piotrekplay) #10

niestety nic nie pomogło raczej jeszcze dowaliło moją winde :frowning: Straciłem konfiguracje cąłego kompa, konfiguracje firefoxa itp.

Złączono Posta : 12.10.2006 (Czw) 19:37

oh dobra już nie trzeba wyczyściłem tempy i cookies w IE i chodzi bezproblemowo dzięki wszystkim (a szczególnie Tobie martindude) za pomoc :smiley:


(MarS) #11

Pierwsze słyszę by przywracanie systemu usunęło jakikolwiek config :slight_smile:

Po drugie: jest to czynność zawsze odwracalna


(piotrekplay) #12

wiem udało mi się odwrócić proces dzięki za rade!!