Witam mam bardzo dziwny problem. Nie działa mi Windows media Player. Wiem, od razu wszyscy piszą ściągnij se co innego, ale akurat ON jest mi bardzo potrzebny.Otóż zdaje w najbliższym czasie kurs na prawko. Kupiłam płytę z testami i zainstalowałam. W wymaganiach było ze muszę mieć wmp…mam go (niby) ale się nie otwiera. Antywirusem zeskanowałam komputer i nic (AVG). Wiec się zdenerwowałam ^^ i chciałam odinstalować program i zainstalować ponownie…a tu ku mojemu zdziwieniu nie ma go w programach. -_- Wyszukałam go w program files. Był. To już się zabrałam za kasowanie badziewia gry wyskoczyło mi ze nie mogę usunąć… Po paru minutach w googlach znalazłam programik Unlocker i się ,na chama" usunął wmp… Wiec zadowolona ściągnęłam Windows media Player i ***** znowu nie da się zainstalować… :shock: Pisze ze mam już najnowsza wersje tego programu.tylko szkoda ze ja go nie mam.
Mam viste…
A tu to coś co mi wyskakuje przy próbie instalacji wmp… :?
Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.