Błąd w skrypcie na stronie


(Pawelvogel) #1

Witam wszystkich.

Mój problem polega na tym ze sformatowałem sobie dysk i po tym formacie występuje taki problem

http://www.fotoszok.pl/displayimage.php?pid=57697&fullsize=1

Wylączylem w opcjach IE raportowanie o bledach lecz problem nie ustał.

Jezeli ktos wie jak temu zaradzic bardzo prosze o pomoc.

Pozdrawiam :wink:


(matfeusz) #2

pawelvogel , problem jest na wszystkich stronach czy tylko na dobreprogramy.pl?


(Pawelvogel) #3

Nie nie ten problem wystepuje w programie flashget i gg a stronka dobreprogramy to aktualnie ta niej bylem jak wystapil ten blad i wtedy zrobilem zrzut ekranu... mozilla dziala poprawnie.

Problem tylko w flashget i gg ...


(matfeusz) #4

W FlashGet wejdź w "Widok" i odznacz "Recommendation" (nie będą się wtedy wyświetlać reklamy po prawej stronie i błąd nie powinien się już pojawiać)

w GG przeczytaj to:

http://aukcja.onet.pl/phorum/read.php?f ... 011&view=h


(Pawelvogel) #5

Dziekuje za pomoc :slight_smile:

Wszystko teraz smiga dobrze :slight_smile: