Błąd w sterownikach 8.8 do HD4850


(L337 Crew) #1

Witam,

na nowo-postawionym systemie zainstalowałem najnowsze catalysty.

Efekt przy starcie systemu:

http://img292.imageshack.us/img292/2259 ... ystmc4.png

Nie chciałbym instalować starszych (8.7), gdyż one też nie były w 100% idealne...

Jeśli możecie coś polecić, chętnie wysłucham =P~

Update :

System to Xp SP3 + .net framework 3.0


(Darth ReX) #2

Kliknij i zobacz, co jest źródłem problemu, bo to nam nic nie mówi.


(L337 Crew) #3

Heh, faktycznie - zapomniałem zrobić screena z zawartością raportu...

tyle tylko, że dotychczas dręczyło mnie za każdym razem, a teraz to okno nie chce się pojawić :lol:

Magiczny post na forum i zaczęło działać... jak się pojawi to dołączę nowy screenshot :smiley:


(Moszeusz) #4

spróbuj zainstalować same sterowniki bez control center


(L337 Crew) #5

A więc tak - problem nie pojawiał się przy kilku restartach, ale występuje przy każdym uruchomieniu komputera.

Sygnatura błędu:

http://img362.imageshack.us/img362/5189 ... st2nz6.png

Zawartość raportu:

(niestety dużo tego i nie da się skopiować tekstu oraz rozszerzyć okienka)

http://img395.imageshack.us/img395/4468 ... st3dn8.png

Zaraz spróbuję wgrać sam "Display Driver", ale mimo wszystko control centre jest przydatne ;]


(Ciupa Michal) #6

L337 Crew ,

odinstaluj stery i wszystko z nazwą ATI, przeczyść pliki i rejestr programem CCleaner, wtedy zrób restart i zainstaluj to:

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/ ... _67975.exe


(L337 Crew) #7

gruchacz ,

już tak robiłem

No nic, na razie sam display driver działa i we właściwościach monitora odblokowała się wyższa częstotliwość odświeżania ekranu :wink: