No więc tak od pewnego czasu komputer strasznie muli na dodatek znikąd pojawił się dziwny proces event wigdet.exe. Pożera on masę procesora. A dziś do tego podczas korzystania z gadu i youtube wyskoczył mi niebieski ekran. Załączam loga z OTL i Hijack jakbyście potrzebowali logi z czegoś innego dajcie znać. Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje.
I jeszcze pytanie. Jak daje skan w rejestrze w CCleaner to wyskakuje mi pełno brakujących plików DLL. i odniesień MUI to źle ? Trzeba coś z tym zrobić nie chce kazać naprawiać nic CCleanerowi bo nie wiem jak komputer zareaguje.
– Dodane 13.02.2010 (So) 12:23 –
zrobiłem co kazałeś a wczoraj wieczorem znowu miałem bluescreen co może go powodować?? Pojawił się od nie dawna.
Tym narzędziem zrobię potem diagnostykę. Ale zauważyłem że coś nie tak jest z procesem explorer.exe. Czy w procesach nie powinien on być pisany dużymi literami?? W ogóle CCleaner wykrył po niedawno jakieś błędy w nim z rozszerzeniami.
– Dodane 18.02.2010 (Cz) 20:17 –
dzisiaj dopiero komputer odpalił sam grę O.o.
– Dodane 18.02.2010 (Cz) 20:26 –
wis1c4551a64743509391e41477cd655043_… a i kacperski zablokował taką aplikacje jest to jakaś instalka co to może być
Więc tak wyczyściłem rejestr CCleanerem oraz wywaliłem niepotrzebne rzeczy z autostartu no a wcześniej oczywiście zrobiłem tego fixa co kazałeś. Narazie komputer nie miałem bluescreenów ale komputer raz sam odpalił mi grę ale możliwe że mi się zdawało.
http://wklej.org/id/282253/ tu masz loga o który prosiłeś a mam pytanie do czego służy program drwatson w windowsie bo też kiedyś słyszałem że to służy do sprawdzania przyczyn bluescreenów dobrze słyszałem?