Nie wiem ale od dłuższego czasu czasami podczas ładowania systemu wyskakuje taki bluescreen:
Nie wiem czy to wina któregoś programu czy czego, bo to raz się nasila że często co jakiś czas wykuje a nie kiedy jest przerwa i normalnie się uruchamia. Średnio to tak bluescreenuje co około 20 włączeń. Nie podałem zbyt wiele dokładnych informacji bo sam nie wiem co jest grane.
0x00000093 - INVALID KERNEL HANDLE -Kernel - jądro systemu. Kernel jest najważniejszym elementem każdego systemu. W uproszczeniu można powiedzieć, że zajmuje się ono nadzorowaniem komunikacji wszystkich elementów systemu.Kernel jest ładowany do pamięci kompa jako jeden z pierwszych komponentów systemu i pozostaje w niej do samego końca - ważne jest, więc, aby był jak najmniejszy, a jednocześnie wydajny… Rozwiązaniem może być instalacja sterowników chipsetu płyty głównej. Mógł wystąpić też konflikt między dwoma jakimiś urządzeniami w komputerze. Tzn., że te dwa urządzenia wykorzystują to samo przerwanie. . Najczęstszą przyczyną jest któryś ze sterowników ,więc należy go uaktualnić ,w przypadku gdy jest nieznany należy zacząć od sterownika karty graficznej.